Η συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross στη Μεγαλόπολη (video)

0
288

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Junior Motocross στη Μεγαλόπολη.

Σε μήνυμά του ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, χαρακτήρισε την ημέρα «ευτυχή», από το Τόκιο όπου βρίσκεται, καθώς ο μηχανοκίνητος αθλητισμός εξυπηρετεί την προβολή της χώρας μας, όπως είπε.

«Η εμπιστοσύνη μας αλλά και η στήριξή μας στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό δεν είναι τυχαία. Εκτός από το πουδαίο αθλητικό ενδιαφέρον, το υπουργείο Αθλητισμού έχει εστιάσει στην εξωστρέφεια. Η επιτυχία της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις είναι η αφετηρία. Έχουμε και σχέδιο αλλά έχουμε και όραμα, διότι είναι το κατάλληλο μέσον προώθησης μηνυμάτων για οδική ασφάλεια.

«Στη Μεγαλόπολη θα γίνει ένα σύγχρονο αγωνιστικό συγκρότημα, από την επόμενη χρονιά, η προσπάθεια που έκαναν κάποιοι ρομαντικοί, θα τύχει της αναγνώρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior έχει ιδιαίτερη αίγλη, καθώς αγωνίζονται και τα κράτη των αθλητών, είναι μια σύγχρονη νεανική μοτο-Ολυμπιάδα. Πιστεύουμε στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, η Ελλάδα μπορεί και τα καταφέρνει».

διαβάστε περισσότερα στο ΑrcadiaPortal.gr

δείτε το σχετικό βίντεο από το Pna.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here