Η συνέντευξη της Ηλιάνας Μάτα για την υπόθεση με την Δολοφονία Ζαφειρόπουλου

0
3909

Η αδερφή του 30χρονου Αλέξανδρου (Ένο) Μάτα μίλησε στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon TV, πριν λίγη ώρα.

“Όταν μπήκε στη φυλακή, ήταν σαν κηδεία για μας” , δέχθηκα να βγώ στην εκομπή για να μάθουν όλοι τι γίνεται στις φυλακές και για να σας πω όλη την αλήθεια για την οικογένεια μας.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη την Μεγαλόπολη για δεύτερη φορά, αφού τόσο ο Αλέξανδρος όσο και όλα τα μέλη της οικογένειας του είναι πολύ γνωστά και πολύ αγαπητά σε όλους μας.
Όλοι σήμερα λέγαμε το ίδιο, δυστυχώς ποτέ δεν θα μάθουμε τους λόγους που έκαναν τον επιτυχημένο και αγαπητό σε όλους Αλέξανδρο να περάσει από τις επιτυχίες του αθλητισμού στο να γίνει πρώτη είδηση για μια τόσο σοβαρή υπόθεση.

Εμείς που ζούμε στην Μεγαλόπολη και γνωρίζουμε καλύτερα από όλους , πρέπει  να δούμε και την άλλη πλευρά του θέματος, το δράμα της οικογένειας  και πρέπει να τους συμπαρασταθούμε στις δικές τους δύσκολες στιγμές.

Απαράδεκτη η εικόνα των Αθηναικών ΜΜΕ, που τρέχουν να στείλουν τα συνεργεία με τις κάμερες προκειμένου να καλύψουν την είδηση αλλά όταν η Μεγαλόπολη χρειάζεται την δημοσιότητα στα προβλήματα που έχει, δεν ενδιαφέρεται κανένας! Επίσης η κοινωνία της Μεγαλόπολης θα πρέπει να απομονώσει κάποιες λίγες,  ελάχιστες φωνές,  που βιάζονται να δικάσουν και να καταφερθούν επί δικαίων και αδίκων, ίσως και να εμφανίσουν ρατσιστικές συμπεριφορές. Το τελευταίο που μας έλλειπε θα ήταν κάτι τέτοιο !!

δείτε τα βίντεο με την συνέντευξη της Ηλιάνας , η οποία παρέδωσε μαθήματα σε όλους μας, αφού κατάφερε να δείξει σε όλους τι σημαίνει σοφρωνιστικό σύστημα , πως η πολιτεία απέλασε τον αδερφό της αντί να το στείλει κοντά στην οικογένεια.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here