Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ ΑΝΤΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΪΤΗΣ

0
198

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Τρίπολης/ Αντένα Μεγαλόπολης
σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων επιθυμώντας να συμβάλλει στις προσπάθειες που η Ελληνική πολιτεία καταβάλλει για την προσφορά βοήθειας προς το σεισμόπληκτο λαό της Αϊτής, αποφάσισε την ενεργοποίηση του πανελλήνιου δικτύου των «Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας».

Για το σκοπό αυτό, το επόμενο χρονικό διάστημα, η Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Τρίπολης/ Αντένα Μεγαλόπολης εκτός από την παροχή πληροφόρησης γύρω από θέματα και προγράμματα νεανικής επιχειρηματικότητας και ενίσχυσης της αυτοαπασχόλησης, θα λειτουργήσει και ως κόμβος ενημέρωσης αναφορικά με τους φορείς και τις πρωτοβουλίες που αυτοί έχουν αναπτύξει στην κατεύθυνση της παροχής πάσης φύσεως βοήθειας προς τους πληγέντες της Αϊτής.

Κάθε πολίτης επισκεπτόμενος μια Θυρίδα Νεανικής Επιχειρηματικότητας, θα έχει τη δυνατότητα συνολικής και έγκυρης πληροφόρησης αναφορικά με τις πρωτοβουλίες (συλλογή ρουχισμού, τροφίμων, ιατροφαρμακευτικού υλικού, χρημάτων κ.τ.λ.) που λαμβάνουν χώρα πανελλαδικά με τη συμβολή δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

Επιπρόσθετα, κατά τη διεξαγωγή των ενημερωτικών παρουσιάσεων για θέματα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιούνται καθημερινά σε όλες τις εκπαιδευτικές μονάδες της χώρας (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Γυμνάσια, Λύκεια, ΙΕΚ), πρόκειται να πραγματοποιηθεί για το επόμενο διάστημα, ειδική αναφορά στους πληγέντες της Αϊτής και τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε στη διεύθυνση Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (εντός Δημοτικής Βιβλιοθήκης), 22200, Μεγαλόπολη και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 27910 22544.

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΘΥΡΙΔΑΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Δημήτρης Χρονόπουλος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here