Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
255

Έγραφα προχθές ότι ορισμένες αποφάσεις ανεβαίνουν στην Διαύγεια του Δήμου Μεγαλόπολης αμέσως και άλλες κάνουν να ανέβουν μήνες!

Αλλο ένα παράδειγμα μεγάλης καθυστέρησης και το συμφωνητικό για την λειτουργία και συντήρηση του βιολογικού καθαρισμού της πόλης.

Με τίτλο…
¨ΣΥΜΒΑΣΗ  ΠΑΡΟΧΗΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ποσού 147.600,00 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%)
ΓΙΑ ΤΗ «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ¨
η συγκεκριμένη πράξη έχει υπογραφεί από τις 27 Ιανουαρίου 2012 και  δημοσιεύτηκε σήμερα – 8 ολόκληρους μήνες μετά -!!

Βέβαια από όσο γνωρίζω ο βιολογικός της Μεγαλόπολης δεν λειτουργεί κανονικά αφού ένα μικρό λαθάκι στην μελέτη του τον αναγκάζει να δέχεται μόνο τα λύματα της μισής πόλης, λεπτομέρειες θα μου πείτε τώρα!!

Επίσης είμαι πολύ περίεργος να δω αν έχει πληρωθεί ο ανάδοχος του συγκεκριμένου έργου , αφού το έγγραφο δεν είχε αναρτηθεί στην Διαύγεια!! Η συμφωνία ήταν να πληρώνεται με 5.000 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες.
Άρα 2 πράγματα έχουν συμβεί , ο δήμος Μεγαλόπολης δεν έχει τηρήσει την συμφωνία και  δεν έχει πληρώσει καθόλου μέχρι σήμερα 8 μήνες τώρα , αφού δεν μπορούσε μια και δεν είχε δημοσιευτεί το έγγραφο στην Διαύγεια , η αν έχει τηρηθεί η συμφωνία και έχουν δοθεί χρήματα – κακώς έχουν δοθεί και υπάρχει παρανομία αφού δεν υπήρχε η δημοσίευση στην Διαύγεια.

Με λίγα λόγια ακόμα ένα παράδειγμα καλής λειτουργίας του Δήμου μας.

Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι αν όντως λειτουργεί ο βιολογικός η όχι.
Και σε αυτό καλό θα ήταν 8 μήνες μετά την υπογραφής της σύμβασης να μας ενημέρωνε κάποιος αρμόδιος…. η μήπως ζητάω πολλά??

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την Σύμβαση..
ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here