ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ Πυροσβεστική Υπηρεσία φεύγει από την Μεγαλόπολη - θα αντιδράσει κανείς;

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία φεύγει από την Μεγαλόπολη – θα αντιδράσει κανείς;

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστή η πρόθεση του αρχηγείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να κάνει μεταστέγαση του σταθμού που υπάρχει στην Μεγαλόπολη και να τον πάει στον χώρο των διοδίων του ΜΟΡΕΑ στην Βελιγοστή.

Οι δημοτικές αρχές της πόλης είχαν δρομολογήσει κάποιες ενέργειες  για την απόκτηση του κτιρίου και του οικοπέδου του πρώην Κτηνιατρείου , έτσι ώστε να γίνει εκεί η μετεστέγαση και να μην φύγει από την πόλη.

Ο καιρός πέρασε , δεν έγινε τίποτα και από ότι μαθαίνουμε είναι πλέον αποφασισμένο να πάει η δύναμη της Πυροσβεστικής στα διόδια της Βελιγοστής.

Ελπίζουμε την τελευταία στιγμή να μπορέσει κάποιος να κάνει κάτι.  Αλλά όλα δείχνουν ότι είναι αργά.

Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και οι δημοτικοί μας άρχοντες χαλάρωσαν, πλέον η Μεγαλόπολη θα χάσει ακόμα μια υπηρεσία, ίσως την πιο σημαντική.

Καληνύχτα σε όλους τους αρμόδιους, μπορούν να συνεχίσουν τον ύπνο τους.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι δημοτική αρχή της πόλης μας πρέπει κάποια στιγμή να ξυπνήσει.Δεν τους εμπιστευθήκαμε την ψήφο μας για να το παίζουν άρχοντες,αλλά για να βοηθήσουν την πόλη μας να ανέβει ένα σκαλοπάτι ακόμα.Αν φύγει και η πυροσβεστική υπηρεσία τι θα πάρει σειρά μετά?Η’ για να θέσω καλύτερα το ερώτημα μου: <> Μια ακόμα υπηρεσία φεύγει,μια υπηρεσία που σχετίζεται με την προστασία μας,έμας των ίδιων σαν άτομα,των σπιτιών μας,των δασικών περιοχών που αγκαλιάζουν τον τόπο μας.Η πυροσβεστική υπάρχει για το καλό της πόλης μας και όχι για τον Μόρεα!Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι θα κινηθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για το συμφέρον του τοπου μας.

  2. Πυροσβεστική Υπηρεσία σε μια πόλη 7.000 κατοίκων, με 9 σχολεία, 3 μονάδες της Δ.Ε.Η. και επιχειρησιακό τομέα μέχρι τα Τρόπαια θα μεταστεγαστει 10 χιλ. μακρια επειδή 2 χρόνια κανεις δεν ενδιαφέρεται ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Ας αναλογιστούμε και τις οικονομικές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία, απομακρύνοντας ολο αυτο το ανθρώπινο δυναμικό. Η αντίδραση μας πρέπει να είναι μαζική και προς κάθε εμπλεκόμενο…

  3. Απ οτι φαίνεται οταν δεν υπάρχουν κάμερες, εκδηλώσεις, εφέ και (λεζαντες) εξαφανίζονται όλοι!!! Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, τοπικοί, σύμβουλοι, αντιπολίτευση
    Ο Λ Ο Ι. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μόνο το καφενείο ολο αυτο τον καιρό κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μάλλον μόνοι μας θα αλλαξουμε την κατάσταση με την αντίδραση μας και την φωνή μας. Για την ασφάλεια μας για το καλο της πολης μας. Για να μην χαθεί άλλη μια υπηρεσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια