Η πρόταση του ΚΚΕ για το δημοψήφισμα: Διαδώστε την, τυπώστε την, ρίξτε την στην κάλπη!

0
184

Το ΚΚΕ καλεί το λαό στο δημοψήφισμα της Κυριακής να μην επιλέξει ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Να σηκώσει το ανάστημά του και να εκφράσει στο δημοψήφισμα την αντίθεσή του στην ΕΕ και τα μνημόνια διαρκείας της.

Ούτε η πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ, ούτε η κυβερνητική πρόταση των 47 + 8 συμπληρωματικών σελίδων διορθώνονται γιατί είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Το κάλπικο «όχι» που προτείνει η κυβέρνηση είναι ένα μεγάλο «ναι» στο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ, είναι «ναι» στην κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό να μη διαλέξει νέο μνημόνιο. Να «ακυρώσει» αυτό το δίλημμα, «ρίχνοντας» στην κάλπη την πρόταση του ΚΚΕ:
Όχι στην πρόταση των ΕΕ – ΔΝΤ – ΕΚΤ.
Όχι στην πρόταση της κυβέρνησης.
Αποδέσμευση από την ΕΕ,
με το λαό στην εξουσία.

H μεγάλη συγκέντρωση τιμής στους εκτελεσμένους με απόφαση του Έκτακτου Στρατοδικείου Τρίπολης, που ήταν να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 11.30 στον Αι Θανάση στην Τρίπολη μεταφέρεται την Κυριακή 12 Ιουλίου, την ίδια ώρα. Υπενθυμίζουμε ότι στην εκδήλωση την κεντρική ομιλία θα κάνει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
Υ.Γ. Σας επισυνάπτουμε το ψηφοδέλτιο που καλεί το λαό το ΚΚΕ να ρίξει στην κάλπη, καθώς και τον πίνακα με τις ομοιότητες και «διαφορές» των προτάσεων Συγκυβέρνησης και Τρόικας αντίστοιχα.

SYGKRISEIS4968 kkepsifodeltio

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here