Η παρουσίαση του βιβλίου «ΦΟΒΟΣ Η ΕΡΩΤΑΣ» της Κωνστ. Μπάρλα στην Μεγαλόπολη (Video-Photo)

0
4307

Μετά την Αθήνα, ήρθε η Μεγαλόπολη. Η πόλη,όπου ζει και εργάζεται η Κωνσταντίνα Μπάρλα.

Το Πνευματικό Κέντρο της πόλης “Πολύβιος” ήταν κατάμεστο για την παρουσίαση του πρώτου πονήματος της Κ.Μπάρλα “Φόβος ή έρωτας”. Μία παρουσίαση που έγινε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις επτά το βράδυ και για το βιβλίο μίλησαν η Μίνα Καρατζογιάννη, φιλόλογος, και η Βασιλική Αλεξανδρή, φιλόλογος. Αποσπάσματα διάβασε ο Ηλίας Κερκεμέζος, μέλος της Θεατρικής Ομάδας Μεγαλόπολης. Τη μουσική επιμελήθηκε ο Στάθης Αναγνώστου, μουσικός.
Επίσης λίγα λόγια για το βιβλίο είπε και η Αντιπροέδρος της ΕΕ Γυναικών-Πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη.

Φόβος ή έρωτας Τρείς ερωτικές ιστορίες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Πίσω απ᾽αυτές η ίδια γυναίκα… Οι πορείες έξι ανθρώπων, διαφορετικής εθνικότητας, που διασταυρώνονται και αλληλεπιδρούν κι οι ζωές τους καλπάζουν πάνω στον χάρτη που τους απλώνει η μοίρα.

Φόβος ή έρωτας; Ένα βασανιστικό δίλημμα. Πόση δύναμη και θάρρος πρέπει να έχεις για να πάρεις μια τελική απόφαση, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Πόσο ψέμα για να πείσεις τον εαυτό σου ότι διάλεξες σωστά; Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγάπη για τη ζωή, για τη λογοτεχνία, για τη μουσική και την ποίηση. Ένα εισιτήριο σε μια συγκινητική ιστορία ανθρώπων της διπλανής πόρτας, της διπλανής ζωής…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα.
H Κωνσταντίνα Μπάρλα γεννήθηκε στην Τρίπολη το 1981. Ανήσυχο πνεύμα, από μικρή αγαπούσε την ενασχόληση με τις ξένες γλώσσες, τη λογοτεχνία, την ποίηση και τους πολιτισμούς του κόσμου. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία και έχει εργαστεί διδάσκοντας την Αγγλική γλώσσα σε μαθητές όλων των ηλικιών. Κατοικεί μόνιμα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γυιό. Το μεγαλύτερο πάθος της ζωής της είναι τα ταξίδια. Η συγγραφή πάντα ήταν ανάγκη και απελευθέρωση.
Το “Φόβος ή έρωτας είναι το πρώτο μυθιστόρημα που αποφασίζει να εκδώσει”.

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο με αποσπάσματα από την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου.

από την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here