Η παρουσίαση της ταινίας “Άκοβος μονοπάτια μνήμης”

0
177

Με μεγάλη επιτυχία στην γεμάτη αίθουσα της Παναρκαδικής Ένωσης διεξήχθη η προβολή της ταινίας μικρού μήκους “Άκοβος μονοπάτια μνήμης” .

 Τον συντονισμό είχε ο Φίλανδρος Κώστας από τα Νέα Μεγαλοπόλεως και την προβολή ακολούθησαν πολύ ενδιαφέροντες παρουσιάσεις αλλά και ουσιαστικές τοποθετήσεις για τα μελλοντικά βήματα που πρέπει να γίνουν για τον Άκοβο.

  Εισπράξαμε συγχαρητήριααπό πλήθος αντιπροσώπων αρκαδικών σωματείων που παρευρέθηκαν αλλά και από ομοσπονδίες άλλων περιφερειών της Ελλάδος (Κρήτη, Ήπειρος κλπ). Όλοι έμειναν κατάπληκτοι  από την ποιότητα του έργου, ενώ δεν έλειπε και η συγκινησιακή φόρτιση. Το έργο αυτό του Συλλόγου Ακοβιτών Αθηνάς έχει μείνει σαν ορόσημο στα πολιτιστικά δρώμενα των συλλόγων της Αθήνας και πολλοί εξέφρασαν την πρόθεση να μας μιμηθούν.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που πραγματοποίησαν το δύσκολο αυτό έργο. Τον σκηνοθέτη Μιχάλη Σάκκουλη. Την Ντίνα Παπαδημητρίου Σάκκουλη για την καλλιτεχνική διεύθυνση. Τον Κώστα Κιμούλη για την τεχνική και καλλιτεχνική επιμέλεια.

Όπως θέλουμε και να ευχαριστήσουμε τους οικονομικούςχορηγούς της ταινίας. Την Ευγενία Σοφρωνά, τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, τον Παναγιώτη Μήτρο, τον Νίκο Μπένο, τους αδελφούς Σταθοπούλου και την Μαριλή και Κατερίνα Βασάλου.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here