Η παρουσίαση στην Αθήνα του βιβλίου “ΝΟΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΣ” του Νίκου Γ. Καρύδη

0
271

Ως «το τρίτο σπουδαιότερο πολιτιστικό γεγονός του 2015 για τον Δήμο Μεγαλόπολης», χαρακτήρισε o δήμαρχος Διον. Παπαδόπουλος την έκδοση του βιβλίου “ΝΟΤΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΙΣ – Τοπογραφική και Ιστορική θεώρηση Αρχαίας Φαλαισίας – Νότιας Μεγαλοπολίτιδας” του Νίκου Γ. Καρύδη (έκδοση της εφημερίδας “Νέα της Μεγαλοπόλεως”), στην παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα, στις 23/11.

Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Μαντινείας & Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου, του βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, των πολιτευτών Αρκαδίας Εύης Τατούλη και Παν. Καρβελά, του αντιδημάρχου Μεγαλόπολης Ιω. Μπάζιου, του πρώην δημάρχου Μεγαλόπολης Ηλ. Σορολή, του αντιπροέδρου και του Γραμματέα Μεγαλόπολης Αθ. Αναστόπουλου και Αλ. Παντούλη της Παναρκαδικής, του Δρ. Απ. Παρπαΐρη τ. Καθηγ. Πανεπιστημίου, προέδρων και εκπροσώπων Συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Την έκδοση προλόγισαν: ο Διονύσιος Παπαδόπουλος, Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ο Σταύρος Ταγκλής, Πρόεδρος της Ένωσης Φαλαισιωτών.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Σταύρος Μπένος, Πρόεδρος Σωματείου «Διάζωμα» και ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
Συντόνισε η Πέννυ Καλύβα, εκδότρια εφημερίδας «Γορτυνία».

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ” Μπουμπουλίνας 26 – Δάφνη, Τηλ. 210-9311183, κιν. 6944-454439. E-mail: [email protected]
Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία “ΔΕΓΡΑΣ” και “ΕΠΙΛΟΓΗ” στη Μεγαλόπολη, “ΏΡΑ” στην Τρίπολη και “ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ” στην Ηλιούπολη.

δείτε το βίντεο από τον Στάθη Γκόβα

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here