Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
181

Πραγματοποιήθηκε χθες στην Μεγαλόπολη – όπως και όλες τις πόλεις – η καθιερωμένη παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Η κεντρική πλατεία δυστυχώς δεν γέμισε από κόσμο και σίγουρα δεν ήταν ο καιρός η αιτία .

Γεμάτη δεν ήταν ούτε η εξέδρα των επισήμων αφού σε σχέση με άλλες χρονιές ήταν πολλοί οι επίσημοι που δεν ανέβηκαν η έλειπαν.

Η μεγάλη παραφωνία της ημέρας ήταν σίγουρα η εικόνα που έχει ο κεντρικός δρόμος με τις λακούβες. Ένας δρόμος που είναι τελείως κατεστραμμένος και εδώ και πολλά χρόνια ( πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια ) και που κανένας άρχοντας μας δεν αξιώθηκε να τον φτιάξει.

Πραγματικά οι 3 φωτογραφίες αξίζουν όσο 1000 λέξεις. Οι λακούβες μπροστά στα μάτια των αρχόντων μας δείχνουν το χάλι της πόλης μας. Είναι οι λακούβες που όλοι σπάμε τα αυτοκίνητα μας κάθε μέρα. Είναι οι λακούβες που βλέπει πρώτα από όλα όποιος ξένος κάνει την υπέρβαση της ανύπαρκτης συνδετήριας οδού και έρθει στην Μεγαλόπολη.

Αυτή είναι η εικόνα που κάποιοι έχουν οραματιστεί για το κέντρο της Μεγαλόπολης και τις 3 φωτογραφίες αυτές τις αφιερώνω σε όλους όσους δεν έχουν κατανοήσει τι προβλήματα υπάρχουν μπροστά στα μάτια τους!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here