Η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης (video-photo)

0
2788

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Κωνσταντινόπουλος, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης , ο Δήμαρχοι Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης και Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας.

Ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος στην σύντομη ομιλία του έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρχει συνεργασία από όλους μπροστά στα δύσκολα προβλήματα που αντιμετωπίσει η Μεγαλόπολη, ενώ παρόμοια στάση κράτησαν στις τοποθετήσεις τους οι επικεφαλής των αντιπολιτεύσεων. Οι κ.κ. Τσιριγώτης και Κατσιρούμπας δήλωσαν ότι θα υπηρετήσουν τους πολίτες και θα ασκήσουν υπεύθυνη αντιπολίτευση, ο Κώστας Μιχόπουλος έκανε λόγο και αυτός για την ανάγκη σύνθεσης απόψεων και κοινής αντιμετώπισης των θεμάτων.

Το καφενείο της Μεγαλόπολης μετέδωσε ζωντανά στο διαδίκτυο ολόκληρη την τελετή, δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες:

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ Δ.Σ. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 8-2019
Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here