ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ Μεγαλόπολη και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Η Μεγαλόπολη και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος

Η Εθνική μας ομάδα πέτυχε την δεύτερη νίκη της απέναντι στην Γεωργία και τις επόμενες ημέρες ταξιδεύει για το Ισραήλ, με στόχο να μπει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Για δεύτερη μέρα το κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης γέμισε με κόσμο που συμπαραστάθηκε στην Εθνική ομάδα.

Στην ανάπαυλα του δεύτερου σετ πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις τόσο από τον Δήμο Μεγαλόπολης, όσο και από την ΕΟΠΕ.

Αρχικά ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος αθλητισμού, κ. Αθανάσιος Δάρρας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην αρχηγό της Εθνικής, Ελένη Κιόση και στη συνέχεια ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης, κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Ο πρόεδρος Ένωσης Πελοποννήσου και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, κ. Κωνσταντίνος Βλάσσης τίμησε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Ευάγγελο Γιαννακούρα να παραλαμβάνει την πλακέτα.
Ο διευθυντής της ΕΟΠΕ, κ. Περικλής Μπακοδήμος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον τομεάρχη επικοινωνίας της ΔΕΗ, κ. Ιωάννη Αλεξόπουλο.
Ο κ. Αχιλλέας Μαυρομάτης τίμησε τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, κ. Διονύσιο Παπαδόπουλο, ενώ η αρχηγός, Ελένη Κιόση έδωσε αναμνηστικά λάβαρα της ομάδας στους κ. Αθανάσιο Δάρρα και Γιάννη Χλιό για την συνολική βοήθειά τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας γυναικών στην Μεγαλόπολη.

Η πόλη της Μεγαλόπολης βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού ειδικά σήμερα είχαμε ζωντανή μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ2 και στο τέλος του αγώνα παίχτηκε και ένα μικρό διαφημιστικό μήνυμα που παρουσίαζε την περιοχή μας και είδαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν την μετάδοση σε  Ελλάδα και Ευρώπη. Το συγκεκριμένο σποτάκι δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και είναι μια προσφορά του Καφενείου της Μεγαλόπολης και του Βασίλη Μπακογιάννη.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και που με επόμενη ανάρτηση μας θα αναφέρουμε αναλυτικά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας , ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

δείτε τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες…

 

 

 

 

Δείτε την παρουσίαση με τις φωτογραφίες:

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια