Η Μεγαλόπολη γιορτάζει τον πολιούχο της Άγιο Νικόλαο

0
224

Η Μεγαλόπολη γιορτάζει τον πολιούχο της, Άγιο Νικόλαο στις 6 Δεκεμβρίου.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης και η Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως σας προσκαλούν στον εορτασμό σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί.

[blockquote style=”1″]Το Καφενείο της Μεγαλόπολης θα μεταδώσει ζωντανά στο διαδίκτυο τον Πανηγυρικό Εσπερινό, το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 και την Κυριακή την Θεία Λειτουργία και σε Μαγνητοσκόπηση την περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου στην πόλη.[/blockquote]

_________________________________________________________________________________

Για να δείτε την Ζωντανή Μετάδοση , πατήστε ΕΔΩ

_________________________________________________________________________________

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ώρα 18.00 Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ και άλλων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Ώρα: 7.00΄π.μ. ΟΡΘΡΟΣ

Ώρα: 8.30΄-10.30 π.μ. ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ με αρτοκλασία και ΘΕΙΟ ΚΗΡΥΓΜΑ, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΟΥ και άλλων Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών και τον Ιερό Κλήρο.

Ώρα 9.45π.μ. Τέλος Προσέλευσης των επισήμων στο Δημαρχείο

Ώρα 10.00΄π.μ. Προσέλευση επισήμων στον Ιερό Ναό.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας, θα γίνει η περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου στην πόλη με την συνοδεία τιμητικού αγήματος και της φιλαρμονικής Μεγαλόπολης και Τρίπολης.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here