Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

0
178
17/1/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 15/1/2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων.
Ιδιαίτερα μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Γαλάνη Δέσποινα αντιπροσωπεύοντας τον Δήμο Μεγαλόπολης, ο Πρωτοσύγκελος εκ μέρους της Ιεράς Εκκλησίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος ο οποίος μας εξέφρασε την στήριξη του Συλλόγου και την συνεργασία για το μέλλον του Συλλόγου. Επίσης παρεβρέθει ο Βουλευτής και Γ.Γ. της Ν.Δ. κ. Λυκουρέντζος Ανδρέας.
Στην συζήτηση με τα Μέλη μας δήλωσε την δημιουργική συνεργασία για θέματα που αφορούν τους Τρίτεκνους και το Σύλλογο ειδικότερα.
Επιστολή έστειλε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας .
Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος των ΡΟΤΑΡΙ της Τρίπολης ο Προϊστάμενος της Πολεοδομίας, ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος κ.Κώστας Μιχόπουλος, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Γαλάνης, ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης, Πρόεδροι Συλλόγων και πολλοί φίλοι.
Ενημερώσαμε τα Μέλη για θέματα που απασχολούν τις Τρίτεκνες Οικογένειες και την εκδήλωση έκλεισε η Μουσική Ορχήστρα του Μελωδία Αναγνώστου με ευχάριστα μουσικά κομμάτια.

Ενημερώνουμε τα Μέλη μας ότι στις 19/1/2011 και ώρα 6:00 μ.μ.στον Κινηματογράφο Μεγαλόπολης θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και διεξαγωγή Εκλογών για νέο Δ.Σ.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Αποστολόπουλος Νίκος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here