Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Ισαραίων

0
205

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, σε έναν μοναδικού κάλλους χώρο, στο ROYAL OLYMPIC HOTEL, έγινε ένα ακόμα Ισαραίικο αντάμωμα, με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Ισαραίων.

Δόθηκε έτσι η ευκαιρία σε πολλούς συγχωριανούς μας να ανταμώσουν και να ανταλλάξουν ευχές για την νέα χρονιά. Ο διαχρονικός π. Νεκτάριος ευλόγησε την πίτα μας και έδωσε τις δικές του ευχές και μηνύματα για την νέα χρoνιά.

Στο μήνυμά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας, εξήρε την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά και τον σημαντικό ρόλο του Συλλόγου ως τα κύρια εφόδια ενάντια στην διαφαινόμενη ερημοποίηση του χωριού μας και όχι μόνο και τόνισε ιδιαίτερα την έννοια της ενότητας, της σύμπνοιας αλλά και της συνεργασίας όλων των Ισαραίων με γνώμονα πάντα το καλό του τόπου μας.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δ. Μεγαλόπολης Κ. Μιχόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλέκος Γρηγορίου.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους οι : ο π. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευαγ. Γιαννακούρας, ο Δημ. Σύμβουλος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος, ο Παναγιώτης Μπένος εκπροσωπώντας την Παναρκαδίκη Ομοσπονδία Ελλάδος, ο εκδότης των Ν. τ. Μ. Κώστας Φίλανδρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρουσαίων Δημήτρης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος των Φίλων του Παρράσιου Πάρκου Φώτης Ζώης, οι π. Πρόεδροι του Συλλόγου μας κ. Θ. Μπέης, Γ. Μεντής, Ηρ. Αποστολόπουλος και Δημ. Σιώρης και άλλοι.

O Σύλλογος Ισαραίων ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους συμπατριώτες και εύχεται σε όλους τους Ισαραίους Καλή Χρονιά!

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here