Η κοπή πίτας του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας “Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ”

0
477

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή εκδήλωση του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας “Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” και Όμορων Δήμων, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαντζαγριωτάκη 76, την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Κυριακόπουλος Γεώργιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Πάσχου Άννα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Βούλτεψη Σοφία Υπουργός, Τατούλη Εύη Εκπρόσωπος Περιφέρειας Πελοποννήσου / Υποψήφια Βουλευτής με την Ν.Δ, Γιαννικόπουλος Ηλίας Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Εδιμβούργου – Κριτικός Ιστορίας, Λογοτέχνης, Ερευνητής & Αρκάς, Θεοδωρόπουλος Ευάγγελος Δημοτικός Σύμβουλος Γορτυνίας, Κούλης Στάθης Πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων, Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης του Δήμου, Δαμουλιάνου Κορίνα Δημοτική, Σύμβουλος της Διοίκησης του Δήμου – Πρόεδρος της Α’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής – Υποψήφια Βουλευτής με την Ν.Δ. & Μέλος του Συλλόγου μας, Κουτσογιάννης Γιώργος Δημοτικός Σύμβουλος της Διοίκησης & Αντιπρόεδρος της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παπαδάκος Βαγγέλης Επικεφαλής της Δ. Παράταξης “Δημοτικής Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας”, Λασκαρίδης Λάζαρος Επικεφαλής της Δ. Παράταξης “Τώρα Καλλιθέα”, Φωτόπουλος Ανέστης Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης “Όλα για την Καλλιθέα”, Αδαμοπούλου Νατάσσα Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη “Όλα για την Καλλιθέα”, Ρόκκα Χαρίκλεια Εκπρόσωπος της Παράταξης “Η Καλλιθέα Μπροστά”, Θεοδωρόπουλος Νίκος Πρόεδρος Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, Μουστάκη Ειρήνη Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Γεννάδης Κωνσταντίνος Εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της “Παγγορτυνιακής Ένωσης”, Γιαννακούρας Δημήτριος Πρόεδρος Αρκάδων Δάφνης-Υμηττού / Εκδότης της Εφημερίδας Αρκαδικοί Ορίζοντες, Τσιντής Νικόλαος Πρόεδρος Συλλόγου Αρκάδων Γλυφάδας “Ο Αρκάς”, Παπαγιάννη Ελένη Πρόεδρος Συλλόγου Κοντοδαξανιτών, Φλέσσας Αντώνης Γραμματέας Ένωσης Αρκάδων Αγ. Δημητρίου, Χιόνη Αγγελική Γραμματέας της Τοπικής Ν. Δημοκρατίας – Υποψήφια Βουλευτής Β’ Αθηνών & Αρκάς, Γιώγια Σώκου Ποιήτρια, Δαμουλιάνου Αντιγόνη Πρόεδρος Κεφαλληνιτών, Θανογιάννη Έλια Πρόεδρος του Μερόπειου Ιδρύματος, Μητροπούλου Χαρά, Αντιπρόεδρος της ΕΝΕΟΝ Καλλιθέας, Παπασωτηρίου Αλέξης Εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος Αντιπρόεδρος Ικάρου Καλλιθέας.

Παρών στην εκδήλωση ήταν σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας & Όμορων Δήμων με τη Χριστίνα Κυριακοπούλου, Πρόεδρο, τον Αντώνη Γιαννίμπα, Αντιπρόεδρο, την Αντωνία Γάλλου, πρώην Πρόεδρο και Ταμία, την Αγγελική Χατζηεμμανουήλ, Γραμματέα, το Δημήτρη Γάτσιο, Μέλος, την Ευαγγελία Στούγιου, Μέλος, τη Λαμπία Κανελλοπούλου, Μέλος και τον Αλέξη Παπασωτηρίου , Μέλος.

Στην εκδήλωση έγινε προβολή βίντεο για την Αρκαδία από το Σύνδεσμο Αρκάδων Καλλιθέας, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Πάνος Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Χριστίνα Κυριακοπούλου, στην ομιλία της αναφέρθηκε στην συμβολή της Αρκαδίας στον πολιτισμό μας, στη ουσία της δράσης των συλλόγων για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την επιστροφή στις ρίζες, καθώς και στην σημαντική παρουσία των νέων στις δράσεις του Συνδέσμου. Αναφέρθηκε στη δράση του Συνδέσμου για τη χρονιά που πέρασε καθώς και στον προγραμματισμό για το 2016. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμμετοχή του συνδέσμου στην Οργανωτική Επιτροπή της πρωτοβουλίας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας και των συλλόγων Αρκάδων Αττικής για την πραγματοποίηση Ημερίδας στις 6 Μαρτίου στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής με θέμα «Ένας καινοτόμος «σχεδιασμός» Βιώσιμης Ανάπτυξης της Αρκαδίας με χρονικό ορίζοντα το 2050, βασισμένος στο όραμα συμμετοχής των Αρκάδων», καθώς επίσης στην στήριξη στην Υποψηφιότητα TRIPOLIS-ARCADIA 2021. Τέλος ευχαρίστησε τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας για την ηθική και υλική υποστήριξη στις δράσεις του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια έγινε βράβευση πέντε νέων με ρίζες από την Αρκαδία που διακριθήκαν με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της παραδοσιακής Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Δελτίο τύπου
Σύνδεσμος Αρκάδων Καλλιθέας “Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ” και Όμορων Δήμων

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here