ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ κοπή πίτας του Συλλόγου Ρουτσαίων

Η κοπή πίτας του Συλλόγου Ρουτσαίων

Ο Σύλλογος των Απανταχού Ρουτσαίων “Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος”, σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα και όλοι μαζί υποδεχτήκαμε το 2020. Η προσέλευση των πατριωτών ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών αλλά και μεγάλη χαρά, μας έδωσε η παρουσία πολλών νέων.

Ιδιαίτερη τιμή για τον Σύλλογό μας, ήταν η παρουσία των βουλευτών Αρκαδίας Γιώργου Παπαηλιού και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, αλλά και η παρουσία του Δήμαρχου Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλου και του Αντιδήμαρχου Παναγιώτη Μανιάτη. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο εκδότης της εφημερίδας “Τα Νέα της Μεγαλόπολης” Κώστας Φίλανδρος και ο πρόεδρος της ΕΠΦΣΑ Παναγιώτης Μπένος. Ο υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, που λόγω υποχρεώσεων βρίσκεται εκτός Ελλάδας, μας έστειλε χαιρετιστήρια επιστολή με τις ευχές του.

Κατά παράδοση, η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Επίτιμου Προέδρου Νίκου Μαρίνη, που παρά την προχωρημένη ηλικία του εξακολουθεί και δίνει το παρών ενώ ο Δήμαρχος, αφού ευχήθηκε σε όλους “Καλή Χρονιά”, έκανε μία μικρή, μεστή αναφορά στα θέματα της Μεγαλόπολης.

Οι πίτες ήταν δύο, δύο και τα “φλουριά”. Για κάθε φλουρί, υπήρχε ένα συμβολικό δώρο-γούρι, από το Χαμόγελο του Παιδιού. Τυχεροί, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ο Βασίλης Ζάννης.

Μία μικρή, καθιερωμένη εορτή, μία ευχάριστη, ζεστή και χαρούμενη συνάντηση, που μας έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε ευχές και από τον Σύλλογο, προσφέρθηκαν καφές και τσίπουρο για το καλωσόρισμα της Νέας Χρονιάς! Κοινή ευχή, του χρόνου ξανά όλοι μαζί!

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια