Η Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Πολύβιου

3
311

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του Πολύβιου Μεγαλόπολης.

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολύβιου , έκαναν την κλήρωση και ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν.

Οι τυχεροί λαχνοί είναι:

 1. Μηχανάκι Peugeot-clic 50 cc ο λαχνός 2683 ΛΕΥΚΟ
 2. 300 euro ενέργεια ο λαχνός 1777 ΛΕΥΚΟ
 3. 120 euro αγορές στο Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος ο λαχνός 1954 ΜΠΛΕ
 4. Χορτοκοπτικό πολυμηχάνημα Husgvarna ο λαχνός 3616 ΜΠΛΕ
 5. 3μηνη ασφάλεια Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου από τις ασφάλειες Σταυρινούδη ο λαχνός 2395 ΚΟΚΚΙΝΟ
 6. 1 κατάβαση στον Λούσιο από την Trekking Hellas Αρκαδίας ο λαχνός 3292 ΜΠΛΕ

Το Δ.Σ. του Πολυβίου ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς και ειδικά τους:

Δημήτρη Μιχαλόπουλο από το ΑΒ Βασιλόπουλος
Βασίλη Σταυρινούδη από τις Ασφάλειες Σταυρινούδη
TREKKING HELLAS
Βασίλη Κουρουνιώτη από την Τυροκομική Κουρουνιώτη
Νίκο Μαρινόπουλο από την υπεραγορά Μαρινόπουλος
και τέλος όλους όσους βοηθούν και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κλήρωση από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΎΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ Κ.Τ.Λ.Κ.Τ.Λ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ?? ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ .ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!

  • Επειδή έχω ασχοληθεί για μια πενταετία περίπου με αθλητικό σωματείο της πόλης μας, θα ήθελα να πληροφορήσω τον ή την ανώνυμο με το όνομα drim πως στην προσπάθεια των ομάδων να βρουν χορηγούς για να μπορούν να καλύπτουν τα όποια έξοδα, που είναι αρκετά, για τη λειτουργία τους μετά και από τη διακοπή των επιχορηγήσεων από το Δήμο εξ αιτίας του επιτρόπου που δεν τις εγκρίνει, οι καφετέριες της πόλης είναι οι μόνες που ανταποκρίνονται και επωμίζονται το κόστος των εμφανίσεων των ομάδων, το οποίο συνήθως είναι της τάξης των 300 έως και 600 € για μία ομάδα και δικαίως θέλουν και την ανάλογη διαφήμιση. Στα όσα χρόνια ασχολούμουν με τα αθλητικά δεν βρέθηκε άλλος που να μπορεί να επωμιστεί τέτοιο κόστος. Αν λοιπόν γνωρίζει κάποιον ο/η Drim ή μπορεί ο ίδιος να βοηθήσει, ξέρει που θα βρει τους υπεύθυνους των ομάδων. Μακάρι να μπορούσαν να βοηθήσουν περισσότεροι στον αθλητισμό και να μπορούσε να ήταν διαφορετικά!
   Γιώργος Καλαϊτζής

 2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ .ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ . ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΑ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ , ΕΝΟΟΝΤΑΣ ΣΑΦΩΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΕΙΑ (ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟ)ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ !!!ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ-ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΑ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ-ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here