Η κατάσταση του οδικού δικτύου σε Αρκαδία και Μεγαλόπολη από την χιονόπτωση

0
222

Τελευταία ημέρα του χρόνου και είχαμε χιονόπτωση σε όλη την περιοχή της Μεγαλόπολης. Χιόνι έπεσε κατά την διάρκεια της νλυχτας σε όλα τα χωριά αλλά και μέσα στην πόλη της Μεγαλόπολης.

Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων δεν έχουμε, με εξαίρεση στα χωριά Ίσαρη, Βάστα, Δυρράχι, Λυκόχια, που το ύψος του χιονιού είναι περίπου στους 5 με 10 πόντους και λόγω του παγετού χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε συγκεκριμένα σημεία των δρόμων.

Από τον Δήμο Μεγαλόπολης θα σταλούν μηχανήματα να καθαρίσουν τους δρόμους όπου δημιουργούνται προβλήματα.

Επίσης όσο αφορά την Αρκαδία διαβάζουμε στο ArcadiaPortal.gr

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Αρκαδία, με πολλές περιοχές να έχουν “ντυθεί στα λευκά” παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Δήμος Τρίπολης βρίσκονταν σε επιφυλακή για την αναμενόμενη επιδείνωση του καιρού και για τα πρώτα χιόνια.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν προβλήματα στο επαρχιακό δίκτυο σε Βυτίνα-Λαγκάδια, Στεμνίτσα-Χρυσοβίσι και Καστρί τα οποία λύθηκαν αμέσως με μηχανήματα της ΠΕ Αρκαδίας.

Οι δρόμοι είναι όλοι ανοιχτοί αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να προσέχουν και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here