Η Ζώνη αποχαιρετάει τον Γιώργο Κάλεσιο

0
3545

Έφυγε από την ζωή ο Γεώργιος Κάλεσιος από την Ζώνη. Πέθανε από ανακοπή καρδιάς και η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή 4 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου της Ζώνης.

Ο Γιώργος ήταν από τους πιο αγαπητούς συναδέλφους και συμπολίτες μας. Πάντα πρόσχαρος και έτοιμος να σου δώσει τα πάντα. Στην ΔΕΗ θα τον έβρισκες πάντα να δουλεύει για 10 εργάτες και ποτέ του να μην παραπονιέται. Τρώμε ψωμάκι έλεγε και πρέπει να το τιμούμε. Στο βιβλιάριο ασθενείας του δεν είχε γράψει ούτε μια μέρα αναρρωτική άδεια, όπως επίσης ποτέ δεν είχε πάει σε γιατρό. Μέχρι την τελευταία του ημέρα πριν βγει στην σύνταξη ήταν παρών στο σύστημα λιγνίτη , στο πιο επιβαρυμένο χώρο.

Στο χωριό του το σπίτι του ήταν πάντα ανοικτό και τα γλέντια που έκανε έγραψαν ιστορία. Έδινε τα πάντα και ποτέ δεν ζητούσε τίποτα. Μόνο την καλή παρέα.

Ο Γιώργος η αλλιώς Γιωργατσέας όπως τον φώναζαν οι συγχωριανοί του , έζησε την ζωή του με τις δικές του ιδιαίτερες και αγνές αρχές και έφυγε αθόρυβα, όλοι μας θα θυμόμαστε την μορφή του, τα πειράγματα του και την καλωσύνη του.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here