ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ Εύη Τατούλη είναι το θύμα των εκβιαστών

Η Εύη Τατούλη είναι το θύμα των εκβιαστών

Η Εύη Τατούλη, πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, από τον Ιανουάριο του 2015 δεχόταν τηλεφωνικές απειλές για την ίδια και την οικογένειά της, ενώ υπήρξε και θύμα δυσφήμησης και εκβίασης μέσω Διαδικτύου.

Η κυρία Τατούλη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών, όλους αυτούς τους μήνες δεχόταν απειλές από συγκεκριμένα άτομα, εις βάρος των οποίων έχει ασκηθεί δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, τα οποία δεν δίστασαν να της ζητήσουν το ποσόν των 90.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσουν τις κακόβουλες αναρτήσεις εις βάρος της σε διαφορετικά blogs ότι δήθεν η ίδια χρηματίζεται από σκοτεινούς κύκλους, προκειμένου να προωθεί τα συμφέροντά τους αναλόγως.

Η νεαρή γυναίκα αμέσως απευθύνθηκε στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη, προκειμένου να καταγγείλει την εκβίαση, καθώς οι τηλεφωνικές κλήσεις που δεχόταν ήταν καθημερινό φαινόμενο.

[blockquote style=”1″]Δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω ή να φοβηθώ και για τον λόγο αυτόν πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.[/blockquote]

Η Διεύθυνση ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών, έγιναν οι απαραίτητες έρευνες και τα ηλεκτρονικά ίχνη των προσώπων που έκαναν τις αναρτήσεις «έδειξαν» συνδέσεις στην Αθήνα και στην Τρίπολη και ακολούθησαν έρευνες κατ’ οίκον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τριών γυναικών, ηλικίας 35, 40 και 59 ετών, οι οποίες φέρεται ότι είναι διαχειρίστριες συγκεκριμένων blogs.

Δεν έχω απολύτως τίποτα να κρύψω ή να φοβηθώ και για τον λόγο αυτόν πήρα την απόφαση να απευθυνθώ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η υπηρεσία αυτή είναι το αποκούμπι του πολίτη

δήλωσε η κυρία Τατούλη στην εφημερίδα «Espresso», επισημαίνοντας παράλληλα ότι η ίδια βρίσκεται απέναντι στην ανωνυμία του Διαδικτύου.

δείτε σχετική ανάρτηση ΕΔΩ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια