Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΚΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

0
330
Προς : Πρόεδρο Νεας Δημοκρατίας
κ.Αντώνη Σαμαρά
Κοιν: Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπης
της Νέας Δημοκρατίας
κ.Ανδρέα Λυκουρέντζο
Παραιτούμαι από μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και από μέλος τομέων πολιτικής ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και πολιτικής ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων και αποχωρώ από τη σημερινή Νέα Δημοκρατία, ετσι όπως “κατάντησε” μετά το Νοέμβριο του 2011 συμμετέχοντας στην κυβέρνηση Παπαδήμου και στη συνέχεια ψηφίζοντας το δεύτερο μνημόνιο.

Η ηγεσία της Νεας Δημοκρατίας είναι πιθανόν να παρασύρεται και να οδηγείται σε αυτές τις επιλογές από διάφορους “συμβούλους” που μπήκαν κατευθείαν στο “ιερό”, πολέμιοι της παράταξης ιδεολογικά, διαχρονικά και δογματικά, ενώ εκείνοι που έπρεπε να είναι εκεί εκδιώχθηκαν και από την “πλατεία”.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Αρκάδες για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου.
Αυτονόητο είναι ότι παραμένω στην παράταξη, προσηλωμένος στις αρχές και τις αξίες της.
Προσχωρώ στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” του Πάνου Καμμένου, ως υποψήφιος στη Β΄Περιφέρεια Αθηνών στις προσεχείς εκλογές.
Χαράλαμπος Η. Αποσκίτης

Υποψήφιος Bουλευτής Αρκαδίας το 2009

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΔΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΛΑΟ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΔΕ ΑΠΟ ΜΑΣ.

  2. Ο ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΔΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΛΑΟ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΔΕ ΑΠΟ ΜΑΣ.

  3. Ο ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΔΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΛΑΟ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΔΕ ΑΠΟ ΜΑΣ.

  4. Ο ΘΕΛΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΑΚΑΔΙΑΡΧΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΛΑΟ .ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ .ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ .ΠΡΟΕΡΧΕΤΕ ΔΕ ΑΠΟ ΜΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here