Η εκδήλωση των Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης (photo)

0
2195

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης , χθες Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο κέντρο Αστόρια.

Η αίθουσα γέμισε και ήταν πολύ μεγάλη η παρουσία των υποψηφίων από συνδυασμούς των δημοτικών εκλογών.

Παρόντες στην εκδήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Ευάγγελος Γιαννακούρας, μια σύντομη παρουσία έκανε η Εύη Τατούλη με την υποψήφια περ. σύμβουλο Τσουμπλέκα Έλενα και όπως αναφέραμε πάρα πολλοί υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Στην χθεσινή εκδήλωση είχαμε και την πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου υποψήφιου δημάρχου Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, ο οποίος συνοδευόταν από πολλά νέα πρόσωπα τα οποία αναμένεται να δούμε υποψήφιους μαζί του. Ανάλογη εικόνα υπήρχε και στα τραπέζια του Κώστα Μιχόπουλου, Ο Διονύσιος Παπαδόπουλος προσφωνήθηκε σαν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος αλλά δεν ειπώθηκε σε ποιον συνδυασμό. Ο Σπύρος Τσιριγώτης αν και προσφωνήθηκε σαν πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης , μίλησε σαν υποψήφιος Δήμαρχος και αναφερόμενος στους 2 πρώην συνεργάτες του όπως χαρακτηριστικά τους ανέφερε (Μιχόπουλο-Χριστογιαννόπουλο), ευχήθηκε να έχουν μια ήρεμη και καλή προεκλογική περίοδο.

Ο Θανάσης Χριστογιαννόπουλος μίλησε για την σημασία της ονομασίας του συνδυασμού του ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ , ο Κώστας Μιχόπουλος τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η περιοχή μετά τα όσα γίνονται από την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και συνεχάρη τον σύνδεσμο για την παρουσία του, ενώ πολλά “καρφιά” για το πως οδηγηθήκαμε στην πώληση των μονάδων πέταξε ο υποψ. Περιφ. Σύμβουλος Παναγιώτης Μπούρας. Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος υπενθύμισε ότι είναι ανοικτός σε όλους να συμμετέχουν μαζί του στις εκλογές.

Σαφέστατα η χθεσινή εκδήλωση των Συνταξιούχων της ΔΕΗ αποτέλεσε και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. για την προσπάθεια τους.

δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here