Η εκδήλωση των Αρκάδων Ζωγράφου (photo)

0
317

Πάνω από 200 άτομα παρευρέθηκαν στην κοπή της πίττας του Συνδέσμου Αρκάδων Ζωγράφου «Ο Θεοδ. Κολοκοτρώνης», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Παράρτημα Ζωγράφου της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή». Η εκδήλωση έγινε στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» (οδός Πανεπιστημίου), την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 το μεσημέρι. Επικράτησε εγκάρδια ατμόσφαιρα, κέφι και ενθουσιασμός.

Τους συνδαιτυμόνες καλωσόρισε εκ μέρους των δύο φορέων η Κυριακή Καζάκου – Οικονομάκη, ενώ την πίττα έκοψε η Πρόεδρος του Παραρτήματος Τώνια Καλύβα, τ. Αναπλ. Δήμαρχος Ζωγράφου και η Γεν. Γραμματέας των Αρκάδων Λίτσα Κάμπρα, που απεύθυναν τις καθιερωμένες ευχές. Οι τυχεροί των τεσσάρων φλουριών που υπήρχαν στις πίττες, πήραν σημαντικά δώρα: μια διήμερη παραμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο «Kalamaki Beach», προσφορά της Βυτινιώτισσας Μαριλένας  Ομ. Σταθοπούλου, έναν πίνακα ζωγραφικής και καλλυντικά. Ακολούθησε πλούσιο γεύμα και μετά ξέφρενος χορός, που κράτησε έως τις 6 το απόγευμα.

Παραβρέθηκαν Βουλευτές Αρκαδίας και Β’ Αθηνών, πρώην Υπουργοί και Βουλευτές, π. Δήμαρχοι, πολλοί υποψήφιοι Βουλευτές, Δήμαρχοι, περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ζωγραφιώτικων και Αρκαδικών Συλλόγων κ.α.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here