Η εκδήλωση του αποκριάτικου χορού του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ Μεγαλόπολης

0
764

Το Σάββατο 22/2/20 πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου μας στο κέντρο “ΑΣΤΟΡΙΑ”. Πολυπληθής εκδήλωση με πολύ κέφι & χορό που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Συμμετείχε ο χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. Την ευθύνη της διασκέδασης ανέλαβε το μουσικό σχήμα “Τα Παιδιά της Μεγαλόπολης”
με τον Θοδωρή Προύτζο στο λαϊκό πρόγραμμα, τη Γιώτα Κόκκορη & το Γιώργο Τσακανίκα στο Δημοτικό με κλαρίνο το Σωτήρη Καννελάκη. Από τους προσκεκλημένους του Συνδέσμου, παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος κ. Χριστογιαννόπουλος & ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού συλλόγου Μεγαλόπολης κ. Νίκος Αντώνακας.

Άρτια η οργάνωση με εξαίρεση, λόγω χορού, την 20σάλεπτη καθυστέρηση της κλήρωσης των δώρων της λαχειοφόρου, στη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου, δίνεται η ευκαιρία & η δυνατότητα στους προσκεκλημένους να απευθύνουν χαιρετισμό (τηρουμένου του πρωτοκόλλου για την προτεραιότητα).
Οι Συνταξιούχοι ξέρουν να σέβονται & να τιμούν τους, επίσημους & τους απλούς, προσκεκλημένους τους, που τους τιμούν & τους σέβονται.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά για την παρουσία τους: τους προσκεκλημένους, τους καταστηματάρχες της πόλης για την προσφορά δώρων & υπηρεσιών, τους συνάδελφους συνταξιούχους, τους φίλους του συλλόγου, τους μουσικούς & τραγουδιστές για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν & όλους όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

δείτε φωτογραφίες στην σελίδα του συνδέσμου

https://ssdeimegalopolis.blogspot.com/

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here