Η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Μεγαλόπολη (video-photo)

0
2491

Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η εκδήλωση για την παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στην Μεγαλόπολη.
Η εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης που γέμισε από τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Βλάσης, οι πολιτευτές Εύη Τατούλη και Στάθης Κούλης , o πρώην Βουλευτής Αρκαδίας και Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης και πολλά στελέχη από την Μεγαλόπολη.
Ο πρόεδρος της οργάνωσης κ. Πριλίγκος με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Τίμο Κατσίπο υποδέχθηκαν τους καλεσμένους και τα μέλη και φρόντισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητης ήταν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρωήν Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, μίλησε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και όσα αναφέρονται για το όνομα του σχετικά με το σκάνδαλο NOVARTIS. Δήλωσε μάλιστα ότι παρόλο που θέλει να τιμήσει την απόφαση του να μην είναι ξανά υποψήφιος , οι νέες συνθήκες τον κάνουν να αναθεωρήσει και αν δηλώσει περών στον αγώνα.

Στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μαρίνου Τσίρμπα.

δείτε  βίντεο και φωτογραφίες  από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”47″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Πατήστε εδώ για προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here