Η εκδήλωση στην Καρύταινα για τον Νικόλαο Δημητρακόπουλο (video-photo)

0
834

Εκδήλωση απόδοσης τιμής στον μεγάλο Καρυτινό Νομοθέτη, Πολιτικό και Αναμορφωτή της Ελληνικής Δικαιοσύνης, ΝΙΚΟΛΑΟ Π. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, έγινε στην Καρύταινα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου , με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τον θάνατό του.

Για τη σημασία του έργου του στη νομική επιστήμη και τη Δικαιοσύνη μίλησαν ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο βουλευτής Αρκαδίας Γ. Παπαηλιού και εκπρόσωπος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης ο δικηγόρος Δ. Καραμήτζος.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης , ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Άννα Καραπαναγιώτου, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο πρώην Δήμαρχος Γόρτυνος Κώστας Μιχόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι.

Το Καφενείο Μεγαλόπολης , μετέδωσε την εκδήλωση ζωντανά στο διαδίκτυο, δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και φωτογραφίες

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here