Η εκδήλωση κοπής πίτας του Πελασγού (Video-Photo)

0
351

Την Δευτέρα 30/1/2017 στο φυσικό του χώρο ,στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας ,έκοψε την πίτα του ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Μεγαλόπολης «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» με πολύ κόσμο ,αρκετά παιχνίδια ,υπέροχες παιδικές φωνές και μια σημαντικότατη παρουσία.

Ο καλεσμένος του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» Νίκος Μπουντούρης (από τις αξιόλογες παρουσίες στο χώρο του αθλητισμού) με την συμπεριφορά ,την απλότητα ,το ήθος και τις απόψεις που ανέπτυξε ,έδειξε το δρόμο που πρέπει να βαδίζει ένας σωστός αθλητής. Η γιορτή άνοιξε με τα απολαυστικά παιχνίδια των μικρών φίλων , συνεχίστηκε με το οικογενειακό διπλό των μεγαλυτέρων και μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Κατά την διάρκεια της κοπής η πρόεδρος του συλλόγου έκανε μια σύντομη ανασκόπηση των αθλητικών πεπραγμένων της χρονιάς που μας πέρασε ,αναφερόμενη στις επιτυχίες όλων των τμημάτων ,ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και μετά παρουσιάζοντας τον καλεσμένο Νίκο Μπουντούρη τον κάλεσε να εκφράσει τις δικές του ιδέες για τον αθλητισμό. Ακολούθησε η κοπή της πίτας με πολλά φλουριά που έκρυβαν υπέροχα δώρα και τελείωσε με προπόνηση των τμημάτων παιδικού –κορασίδων και νεανίδων από τον κον Μπουντούρη .

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Μ. «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» ευχαριστεί τους αθλητές του γονείς και τους φίλους του συλλόγου που παραβρέθηκαν.

δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here