Η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Γ.Σ.Μ. Λύκαια

0
413

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μεγαλόπολης ” Τα Λύκαια” , έκοψε την πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης ” Ο Πολύβιος’, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

Παρόντες ο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Α.Μ.Ε.Α., η κ. Εύη Τατούλη, η κ. Ξένια Αργειτάκη ταμίας του ΣΕΓΑΣ, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος , ο πρόεδρος του Δ.Σ. Μεγαλόπολης κ. Χίνης και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.

Η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου γέμισε από μικρούς και μεγάλους αθλητές και από τους γονείς τους. Παρόντες όλοι οι προπονητές της ομάδας σε Βόλεϊ , Στίβο, πολεμικές τέχνες και χορό.

pita-lykaia2016

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Α.Μ.Ε.Α με αναμνηστικό που παρέδωσε ο Διονύσιος Παπαδόπουλος, η κ. Αργειτάκη από τον Σταύρο Αθανασόπουλο, ο Ανδρέας Κόκκινος από τις προπονήτριες κ.κ. Σταθούρου και Φασουλή και τέλος ο πρωταθλητής των Λυκαίων Παναγιώτης Μπουζιάνης από την Εύη Τατούλη, η οποία όπως μάθαμε εξασφάλισε και μια μεγάλη χορηγία στον Μεγαλοπολίτη αθλητή.

Η κ. Αργειτάκη στην αρχή της εκδήλωσης έκανε μια παρουσίαση με θέμα: Γονείς, παιδί και αθλητισμός και στο τέλος ο πάτερ Βασίλειος Δάρρας ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές να είναι δυνατοί και να έχουν υγεία.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης.

[ot-video][/ot-video]

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here