ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ Δόξα βράβευσε Κώτσιρα

Η Δόξα βράβευσε Κώτσιρα

Ο 45ος τελικός του Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στην Δόξα Μεγαλόπολης και τον Παναρκαδικό αποτέλεσε μία μεγάλη γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ανθρώπους των δύο ομάδων να το αποδεικνύουν περίτρανα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ένα από τα highlights του 45ου τελικού ήταν βεβαίως και  η βράβευση του Γιάννη Κώτσιρα λίγα λεπτά πριν από την σέντρα του αγώνα από τον πρόεδρο της Δόξας Μεγαλόπολης Νότη Βλασόγιαννη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ”Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Ο Γιάννης Κώτσιρας με καταγωγή από την Μεγαλόπολη αλλά και με θητεία στην ομάδα της Δόξας τα προηγούμενα χρόνια δεν θα μπορούσε να ξεχαστεί από τους ανθρώπους της  διοίκησης των κυανόλευκων με την βράβευση του να γίνεται μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Σαφέστατα και για τον άσο του Παναρκαδικού ο τελικός αυτός είχε τις δικές του ιδιαιτερότητες και πέραν από την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα η βράβευση του από τον Νότη Βλασόγιαννη εκ μέρους της Δόξας αποτέλεσε μία ακόμα σημαντική στιγμή σε προσωπικό επίπεδο.

από το ArcadiaPortal.gr

kotsiras

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια