ΑρχικήΑΡΘΡΑΗ ΔΕΗ ετοιμάζει προσλήψεις χωρίς εντοπιότητα και κατάργησε την κατηγορία Τ4 (τεχνικοί...

Η ΔΕΗ ετοιμάζει προσλήψεις χωρίς εντοπιότητα και κατάργησε την κατηγορία Τ4 (τεχνικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) από τις μονάδες φυσικού αερίου

Από τον Απρίλιο του 2020 η διοίκηση της ΔΕΗ χωρίς να ενημερώσει τα σωματεία εργαζομένων, προχώρησε σε αλλαγές στα οργανογράμματα των μονάδων παραγωγής από φυσικό αέριο και κατάργησε τελείως την ειδικότητα Τ4 (τεχνικοί με απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) από την λειτουργία αυτών των μονάδων.

Στην θέση των τεχνικών Τ4 που ήταν επιτηρητές , χειριστές και βοηθοί μηχανικών, θα προσλαμβάνονται πλέον τεχνικοί από την κατηγορία Τ3 και από την κατηγορία Τ1 , δηλαδή μηχανικοί από ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση.

Έτσι στις επικείμενες προσλήψεις μονίμου προσωπικού που αναμένονται σύντομα, οι συγκεκριμένες θέσεις δεν θα έχουν την κατηγορία Τ4.

Μια ακόμα εξέλιξη είναι ότι στον διαγωνισμό για μόνιμους που όπως αναφέραμε αναμένεται σύντομα, δεν θα υπάρχει το κριτήριο της εντοπιότητας, έτσι προκύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα για τους νέους της Μεγαλόπολης, από την μια δεν θα έχουν επιπλέον μόρια από εντοπιότητα, από την άλλη δεν θα υπάρχουν θέσεις για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Για το θέμα αυτό έχει ενημερωθεί η ΕΤΕ ΔΕΗ και άλλοι παράγοντες από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2020.

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ