Η ΔΕΗ διαψεύδει την ΓΕΝΟΠ – Δεν ισχύει η ανακοίνωση για το προσωπικό ασφαλείας

0
483

Πριν λίγες ώρες η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κυκλοφόρησε ένα δελτίο τύπου με το οποίο ανακοίνωνε ότι μετά από επικοινωνία με την διοίκηση από αύριο Δευτέρα οι εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και των θυγατρικών θα λειτουργούν με το προσωπικό ασφαλείας.

Αμέσως στελέχη της ΔΕΗ βγήκαν και διαψεύσαν την ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ και πριν λίγα λεπτά κυκλοφόρησε και επίσημο δελτίο τύπου από την ΔΕΗ, το οποίο δεν αναφέρει πουθενά ότι θα λειτουργούν οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες με προσωπικό ασφαλείας.

δείτε τι αναφέρει το δελτίο της ΔΕΗ:

Προστασία της Δημόσιας Υγείας & απρόσκοπτη διασφάλιση της λειτουργίας της Επιχείρησης

Η ΔΕΗ, με αίσθημα υπευθυνότητας και σεβασμού απέναντι στους εργαζομένους και τους πελάτες της ενισχύει συνεχώς τα προληπτικά μέτρα για την ανάσχεση της διασποράς του νέου κορονοϊού (COVID-19), διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση της επιχειρησιακής της λειτουργίας και συμβάλλοντας στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, οι τεχνικοί του Ομίλου συνεχίζουν να εργάζονται αδιάκοπα για την ενίσχυση του δικτύου, τη διόρθωση βλαβών και τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο της χώρας, ενώ όλοι οι Σταθμοί Παραγωγής βρίσκονται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης.

Παράλληλα, συνεχίζει να προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών της στους πελάτες της μέσα από όλα τα κανάλια εξυπηρέτησης, αλλά και με πλήρη εφαρμογή αυστηρών μέτρων πρόληψης και υγιεινής.
Συγκεκριμένα, η προσέλευση των πελατών στα καταστήματα γίνεται ελεγχόμενα και σε μικρό αριθμό ατόμων κάθε φορά (5 άτομα), ενώ όλοι οι εισερχόμενοι στα καταστήματα καταγράφονται, ώστε να υπάρχει ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και οι ουρές στα καταστήματα και κυρίως να προστατευθεί η υγεία των πελατών της η ΔΕΗ συνιστά στους καταναλωτές να προτιμούν για την εξυπηρέτησή τους:
• Το τηλεφωνικό κέντρο 11770,
• Την ιστοσελίδα της ΔΕΗ www.dei.gr όπου μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Ομίλου, αλλά και να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εύκολα και χωρίς καμία χρέωση.

Εκτός από τα μέτρα για την συνεχή απολύμανση των εγκαταστάσεων και των οχημάτων, τον περιορισμό στις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις των εργαζομένων, τις τελευταίες ημέρες έχει ενισχυθεί η τηλεργασία, ενώ έχει δοθεί οδηγία να απομακρυνθούν από τους χώρους εργασίας οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Το επιχειρησιακό σχέδιο της ΔΕΗ επικαιροποιείται, αναδιαμορφώνεται και ενισχύεται σε καθημερινή βάση, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here