Η δήλωση του Δημήτρη Αλεξόπουλου στο πρώτο του δημοτικό συμβούλιο

0
141

Στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μεγαλόπολης , συμμετείχε για πρω΄τη φορά ο Δημήτρης Αλεξόπουλος που ορκίστηκε σύμβουλος πριν λίγες ημέρες. Στην έναρξη του συμβουλίου ο κ. Αλεξόπουλος πήρε τον λόγο και διάβασε την επιστολή που ακολουθεί και σας δημοσιεύουμε ολόκληρη:

Γραπτή Δήλωση

H πρώτη συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης 19-9-2018 μέρα Τετάρτη ώρα 18:30 με τη συμμετοχή τη δική μου.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πρόεδρο, τον κ. Δήμαρχο  για τα καλά του λόγια που είπε για μένα σήμερα στην πρώτη μου εμφάνιση με το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε, αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι, αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες καλώς σας βρίσκω. Κάνω διαβαστώ αυτό το κείμενο γιατί θα το δημοσιεύσω ως έχει και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν θέλω να υπάρχουν παρανοήσεις σ’ αυτά που θα πω λόγω και μέσα από τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Θέλω να πιστεύω και πιστεύω ακράδαντα ότι θα συμβάλλω πολύ εποικοδομητικά στην λήψη των αποφάσεων και λοιπών εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου και βεβαίως θα ψηφίζω κατά συνείδηση τις αποφάσεις. Θα είμαι αυστηρός στις κρίσεις μου και στις αποφάσεις μου , θα κάνω ερωτήσεις και επερωτήσεις όταν χρειάζεται και θα στηρίζω τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών της πόλης μας.

Θα υποβάλλω και ερωτήσεις πολιτών που θα μου υποδεικνύουν για σοβαρά θέματα του Δήμου για το συμφέρον των ιδίων των πολιτών και όχι για ίδιον συμφέρον.

Αγαπητοί συνάδελφοι επειδή κάποιοι από εσάς είστε πολύ νέοι, και δεν με γνωρίζετε θα σας πω και λίγα πράγματα για το βιογραφικό μου.

Ήτοι:  «κατάγομαι από το χωριό Σύρνα της Γορτυνίας. Υπηρέτησα στην αεροπορία σαν κρυπτογράφος το 1969-1971. Έχω χρηματίσει Πρόεδρος στην Κοινότητα Σύρνας από το 1987-1994 (8ετία) και 4 χρόνια σαν αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως καταλαβαίνεται είμαι πολύ παλιός στα κοινά και έχω ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, επίσης έχω κατέβει 4 φορές υποψήφιος βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ, 2 φορές και με το ΛΑΟΣ άλλες 2 φορές. Επίσης είμαι αθλητής Λυκαιονίκης χρυσός όλων των εποχών και συμμετέχω από 1973 έως 2017, στα αγωνίσματα της σφαίρας, του δίσκου, του ακοντισμού και επί των πλείστων στο λιθάρι 1ος αδιαλείπτως. Έχω ζήσει 5 χρόνια στην αλλοδαπή στη Βενεζουέλα και ομιλώ την Ισπανική γλώσσα. Ήμουν δε και προσωπικός φίλος του αείμνηστου Προέδρου Ούγκο Τσάβες και έχω την κάρτα-ταυτότητα του κόμματος ΚΙΝΤΑ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑ».

Αγαπητοί συνάδελφοι, με συγχωρείται αν σας κούρασα λίγο, τελειώνω με τη λέξη καλή συνεργασία ανάμεσά μας για το καλό της πόλης και σας ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως.

Α. Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης
Β. Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαλόπολης στις εκλογές του Μαΐου 2019
Γ. Πολιτευτής και Δημότης Δήμου Μεγαλόπολης.

Μετά τιμής
Δημήτρης Π. Αλεξόπουλος
Αγ. Γεωργίου 17 Μεγαλόπολη
Τηλ. 6972282838

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here