Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Κώστα Μιχόπουλου από τον συνδυασμό Παπαδόπουλου

0
316

Από τον Κώστα Μιχόπουλο λάβαμε και σας δημοσιεύουμε την επιστολή με την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του από τον συνδυασμό του Διονύση Παπαδόπουλου.

 

Μεγαλόπολη 28/03/2017 

Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου κ. Κωνσταντίνου Μιχοπούλου

                                                                                                ΠΡΟΣ
                                                                                                1. Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Διον. Παπαδόπουλου
                                                                                                2. Πρόεδρο Δ.Σ. Γ. Μαρκολιά

Κύριε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή μου δηλώνω προς εσάς και το Προεδρείο του Δ.Σ. την ανεξαρτητοποίησή μου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν.3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Ν.3463/2006) από τη Δημοτική Παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» με την οποία αναδείχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις Δημοτικές Εκλογές της 18 Μαΐου 2014 και στις επαναληπτικές της 25ης Μαΐου 2014.

Αιτία της απόφασής μου είναι το γεγονός ότι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε πολύ κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το Δήμο, έχω εκφράσει την διαφωνία μου και πολλές φορές τις επιφυλάξεις μου στις συνεδριάσεις της παράταξης και σε σας προσωπικά.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της εξουσίας. Επί 24 συνεχή έτη στα Αυτοδιοικητικά πράγματα είναι αδιανόητο για εμένα, να πληροφορούμαι σημαντικές αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον του τόπου μας από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως ΧΥΤΕΑ – ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΠΑΛΑΜΙΔΗ, και πολλά άλλα.

Επειδή η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο εδραζόταν πάνω στο πλαίσιο της συλλογικότητας, της συμμετοχικής δημοκρατίας, της εντιμότητας και της διαφάνειας, έδωσα αρκετό χρόνο σε εσάς για να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στο Δήμο Μεγαλόπολης. Δυστυχώς οι αποφάσεις που λαμβάνονται έως σήμερα δεν με εκφράζουν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των πολιτών.

Μένω σταθερός στις ιδέες μου και στα πιστεύω μου και θα συνεχίσω να δίνω το παρόν και τον αγώνα μου από την θέση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, σεβόμενος τους πολίτες που χρόνια τώρα με εκλέγουν για να τους εκπροσωπώ.

Μετά τιμής

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεγαλόπολης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here