Η γεν. συνέλευση και η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων Μεγαλόπολης

0
186

Την Κυριακή 22/01/2017 στο χώρο συνεστιάσεων “Αστόρια”, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου κοπή της πίτας & γενική συνέλευση του Συλλόγου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις πολύτεκνες οικογένειες που παρευρέθηκαν & η αίθουσα ζωντάνεψε με το παιχνίδι και τις φωνούλες των παιδιών μας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιερεμία για τις ευχές του, τον Αιδεσιμότατο πατέρα Γεώργιο Ψωμαδέλη, το γραμματέα του Συλλόγου Πολυτέκνων Τρίπολης κ. Δημήτριο Μανιατά, τον Πρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεγαλόπολης κ. Αθανασόπουλο Σταύρο, το δημοτικό σύμβουλο κ. Πολύβιο Κακκαβά, τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Μεγαλόπολης κ. Μπάζιο Δημήτριο καθώς και το γραμματέα του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γκιουμέ Ιωάννη, την πρόεδρο κ. Λαγούδη Μαρία και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μεγαλόπολης “Η Καλλιστώ” καθώς και την κ. Κλαίρη Χίνη πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Μεγαλόπολης.

Τέλος, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους καταστηματάρχες της πόλης μας που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο του Συλλόγου, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες που χαρακτηρίζουν την εποχή μας.
Ευχόμαστε το 2017 να φέρει υγεία, ευτυχία, οικογενειακή γαλήνη & ειρήνη σε όλους!

Καλή χρονιά!
Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here