Η Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης για την γιορτή της Καθαράς Δευτέρας

0
155

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση της καθαρής Δευτέρας από την Α.Λ.Μ.Α. Μεγαλόπολης στο χώρο του αεροδιάδρομου κοντά στην πίστα μότο κρος .

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες πλήθος φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού από την Μεγαλόπολη, Τρίπολη και άλλες περιοχές συγκεντρώθηκαν στο καθιερωμένο ραντεβού μας για τον εορτασμό των κούλουμα και το πέταγμα του χαρταετού της καθαράς Δευτέρας .

Αθλητές του Μότο Κρος εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αγωνιστική τους διάθεση στην πιστά που κατασκεύασαν μόνοι τους και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν.

Μεγάλη επιτυχία είχε ο συναγωνισμός των αθλητών στην δεξιοτεχνία και στις βελτιώσεις των αυτοκινήτων.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν τα σαρακοστιανά εδέσματα και την παραδοσιακή φασολάδα προσφορά της ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης .
Μαζί μας παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Μεγαλόπολης κ.κ. Βλασόγιαννης Νότης και Μπάζιος Ιωάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τσιριγώτης Σπύρος, Μαρκολιάς Γιώργος, Δούκουρης Ανδρέας και Σάκης Δάρας, πρόεδροι και σύμβουλοι συλλόγων και φορέων της πόλης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους.

Η εμπειρία μας από τις προσπάθειες αυτές, δηλαδή αξιοποίησης χώρων εγκαταστάσεων και γενικά υποδομών που ερημώνουν, είναι προς όφελος της νεολαίας και όχι μόνο, μπορούν με λίγη θέληση να βοηθήσουν στην προσέλκυση επισκεπτών στην πόλη μας και να δημιουργηθεί μια σοβαρή υποδομή μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας.
Οι ανακοινώσεις του Αντιπεριφεριαρχη Αρκαδίας κου Γιαννακουρα για δημιουργία πίστας μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περιοχή μας είναι μια θετική ενέργεια και θα τις στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. .
Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η ασφαλής οδήγηση από όλους τους οδηγούς σε όλους τους χώρους .
Φιλοδοξία μας καλύτεροι οδηγοί μεγαλύτερος συναγωνισμός περισσότεροι αθλητές στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και όλους όσους παραβρέθηκαν παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες .

Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση.
μετα τιμής
το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

δείτε την σχετική δημοσίευση του Καφενείου της Μεγαλόπολης ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here