Μια νέα διάκριση για το γνωστό και όμορφο πολυχώρο «ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ» στο χωριό Ψάρι Τρικολώνων Γορτυνίας ήρθε από το περιοδικό «Γαστρονόμο» και την «Καθημερινή» στα 7α Βραβεία Ποιότητας. Στην «Αρκαδιανή» απονεμήθηκε το βραβείο «ΕΥΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ».
Πρόκειται για ένα νέο βραβείο που θεσπίστηκε προς τιμής της συγγραφέως, μαγείρισσας και πρωτεργάτριας του «Γαστρονόμου». Η Εύη μάλιστα είχε στηρίξει στο ξεκίνημά της την «Αρκαδιανή» με τις πολύτιμες συμβουλές και συνταγές της, ενώ είχε επιμεληθεί και τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που είχαν λάβει χώρα τα πρώτα χρόνια με την επωνυμία: «Οι νοστιμιές των γιαγιάδων» και τη συμμετοχή όλων των γυναικών του χωριού.
Το βραβείο παρέλαβε ο δραστήριος επιχειρηματίας και εμπνευστής της «Αρκαδιανής» Μάκης Παπούλιας. Πολλά συγχαρητήρια στον αγαπητό Μάκη και σε όλη την ομάδα που συνεχίζουν να πρωτοτυπούν και να αποτελούν πρεσβευτές των προϊόντων μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ