ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ...

Η ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΑΒΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σαφέστατα συγκινημένος μετά από 2 χρόνια στην θέση του Προέδρου , ο Τάσος Κάβουρας εκφώνησε μια σύντομη ομιλία και έκανε ένα εγκάρδιο ευχαριστήριο προς όλους.

Είναι γνωστό  ότι δεν θα συνεχίσει να είναι Πρόεδρος και στην επόμενη περίοδο που απομένει μέχρι τις εκλογές, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης Τάσος Κάβουρας  ολοκλήρωσε  τη θητεία του στη προχθεσινή συνεδρίαση  της 27-12-2012 και δέχθηκε τις φιλοφρονήσεις από όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις.

Να σημειωθεί ότι στην σύντομη ομιλία του έκανε και αναφορά  στη γενικότερη πολιτική κατάσταση και χρησιμοποίησε σαφή Αντιμνημονιακή οροθεσία. 

Συνοψίζοντας αυτά τα 2 χρόνια  η θητεία του κ. Κάβουρα ήταν άκρως επιτυχημένη και ασφαλώς θα περιμένουμε όλοι με ενδιαφέρον τη συνέχεια μιας και…. «οι προκλήσεις είναι πάντα μπροστά» όπως δήλωσε και ο ίδιος κλείνοντας την ομιλία του.

Ολόκληρη η ομιλία με το  ευχαριστήριο μήνυμα  του κ. Κάβουρα είναι η εξής:

Πριν την έναρξη της σημερινής τελευταίας συνεδρίασης του 2012 και επειδή είναι η τελευταία συνεδρίαση στην οποία συμμετέχω ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης θα μου επιτρέψετε απευθυνόμενος στο Σώμα να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία που είχαμε τη διετία που πέρασε.

Θεωρώ ότι προσπάθησα στο μέτρο του εφικτού το επίπεδο λόγου να είναι υψηλό και ο διάλογος να είναι εποικοδομητικός. Στη προσπάθεια αυτή με βοηθήσατε όλοι και σας ευχαριστώ. Λάθη ή παραλείψεις πιθανόν να έγιναν  και θέλω να ζητήσω την κατανόησή σας. 

Διανύσαμε μία δύσκολη περίοδο καθώς ασχοληθήκαμε εκτός των άλλων και με την μετάβαση του δήμου μας από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη. Έγινε αγώνας δρόμου για να κερδηθούν οι ημερομηνίες. Πρέπει στη συνέχεια να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δίδεται και να στραφούμε στις νέες δυνατότητες που μας παρέχει ο νόμος  για την τοπική ανάπτυξη και την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τις υπαλλήλους της Γραμματειακής υποστήριξης για τη σημαντική και πολύτιμη στήριξή τους.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω την ειδική γραμματέα-πρακτικογράφο των συνεδριάσεων για τις άπειρες ώρες που μας διέθεσε για την ακριβή και επιμελημένη τήρηση των πρακτικών.

Εύχομαι από καρδιάς ο επόμενος Πρόεδρος να συνεχίσει την προσπάθεια για αναβάθμιση και να έχει επιτυχή πορεία.

Σήμερα η χώρα μας και ο Ελληνικός λαός έχουν περιέλθει σε μια πολύπλευρη κρίση και δοκιμασία και καλούνται να σταθούν στα πόδια τους. Η Οικονομική κρίση συνοδεύεται από κρίση Κοινωνική, πολιτική, θεσμών, κουλτούρας και Αρχών. Κατακτήσεις εργαζομένων που αποκτήθηκαν με αγώνες και θυσίες πολλών ετών καθώς και Εργασιακά δικαιώματα και Κοινωνικές παροχές θυσιάζονται εν μια νυκτί στις επιταγές του Μνημονίου και της Τρόικας.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρέπει να χάσουμε την αισιοδοξία μας. Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε συλλογικά, αλληλέγγυα και συναινετικά με προσήλωση στον θεσμικό μας ρόλο. Το έχει ανάγκη ο τόπος μας και τα παιδιά μας.

Προσωπικά, πιστεύω ότι για μένα ένας κύκλος κλείνει και όπως όλοι θέλουμε να πιστεύουμε ένας καινούργιος ανοίγει. Οι προκλήσεις είναι πάντα μπροστά.

Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Συνάδελφοι όλων των Δημοτικών Παρατάξεων σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι καλή χρονιά σε σας και στις οικογένειές σας.

Τάσος Κάβουρας

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον τέως Πρόεδρο! Η θητεία του στο ΔΣ έδωσε δημοκρατικότητα , ευγένεια και συνεργατικότητα . Τώρα πόσοι το αναγνωρίζουν αυτό είναι άλλο ζήτημα . Του ευχόμεθα καλή συνέχεια ,ως μέλος να είναι πάντα δυναμικός και για το μέλλον έχει ο Θεός και ο λαός !

  2. Συγχαρητήρια στον τέως Πρόεδρο! Η θητεία του στο ΔΣ έδωσε δημοκρατικότητα , ευγένεια και συνεργατικότητα . Τώρα πόσοι το αναγνωρίζουν αυτό είναι άλλο ζήτημα . Του ευχόμεθα καλή συνέχεια ,ως μέλος να είναι πάντα δυναμικός και για το μέλλον έχει ο Θεός και ο λαός !

  3. Συγχαρητήρια στον τέως Πρόεδρο! Η θητεία του στο ΔΣ έδωσε δημοκρατικότητα , ευγένεια και συνεργατικότητα . Τώρα πόσοι το αναγνωρίζουν αυτό είναι άλλο ζήτημα . Του ευχόμεθα καλή συνέχεια ,ως μέλος να είναι πάντα δυναμικός και για το μέλλον έχει ο Θεός και ο λαός !

  4. Συγχαρητήρια στον τέως Πρόεδρο! Η θητεία του στο ΔΣ έδωσε δημοκρατικότητα , ευγένεια και συνεργατικότητα . Τώρα πόσοι το αναγνωρίζουν αυτό είναι άλλο ζήτημα . Του ευχόμεθα καλή συνέχεια ,ως μέλος να είναι πάντα δυναμικός και για το μέλλον έχει ο Θεός και ο λαός !

  5. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

  6. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

  7. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

  8. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ . ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ . ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ