«Η απαξίωση του Νοσοκομείου Τρίπολης»

0
230

Εφημερεύω δεν εφημερεύω είμαι στο νοσοκομείο και δεν είμαι ο μόνος.

Οι περισσότεροι συνάδελφοι είναι εδώ στην πρώτη γραμμή γιατί αγαπούμε το νοσοκομείο σκεπτόμαστε τους ασθενείς και ματώνει η καρδιά μας να το βλέπουμε να βαλτώνει και να μένει όχι στάσιμο αλλά να υποβαθμίζετε προοδευτικά σε ΚΥ. Πολλοί λένε ότι αυτό οφείλετε στην τρόικα και στα μέτρα λιτότητας που μας έχουν επιβληθεί. Δεν είναι όμως έτσι.

Υπάρχουν νοσοκομεία στην περιφέρεια μας που έχουν εκτοξευτή μπροστά σε όλους τους τομείς με προσλήψεις προσωπικού, ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού με έργα υποδομής και εκμετάλλευσης στο έπακρον των προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Το νοσοκομείο μας μαραζώνει λόγω της αδιαφορίας των τοπικών συνδικαλιστικών οργάνων, δημοτικών αρχόντων και βουλευτών του νομού που δεν λαμβάνουν καμιά πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση του Παναρκαδικού απλά βγαίνουν για τα μάτια του κόσμου κάνουν μια ανακοίνωση και μετά τέρμα.

Ο ΙΣΑρκαδίας περί άλλα τυρβάζει. Τα προγράμματα εφημεριών του Νοσοκομείου είναι ενδεικτικά της ένδειας του προσωπικού και της επικινδυνότητας των εφημεριών.. Το μόνο που σώζει το νοσοκομείο μας και υπερέχει των άλλων είναι το πολύ έμπειρο Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχει και που μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα πάντα αλλά κύριοι γερνάμε σιγά, σιγά και βγαίνουμε στην σύνταξη ο ένας μετά τον άλλο και δυστυχώς δεν υπάρχουν αντικαταστάτες. Αν δεν κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία για το Παναρκαδικό σύντομα αντί για νοσοκομείο θα έχετε ένα ΚΥ και θα τρέχετε αλλού για νοσοκομειακή περίθαλψη.

Παπασταματάκης Γεώργιος Χειρουργός

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here