Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

0
183

Δελτίο τύπου κυκλοφόρησε από τον Συνδυασμό ¨Δημοκρατική Συνεργασία¨ του υποψήφιου Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτη Μπούρα , σχετικά με την ανάρτηση του ονόματος του στους πίνακες των συνδυασμών που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς παρατηρούμε ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας , παρόλο που έχουμε ζητήσει την επίσημη θέση τους από το πρωί , ακόμα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στην κεντρική ιστοσελίδα του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ , είχε αναρτηθεί σε ειδικό πίνακα ότι στον Νομό Αρκαδίας και συγκεκριμένα στον Δήμο Μεγαλόπολης , ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον συνδυασμό του Παναγιώτη Μπούρα.

δείτε την σχετική ανάρτηση του Καφενείου της Μεγαλόπολης ΕΔΩ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με το εκλογικό κέντρο του κ. Μπούρα , μας δήλωσαν ότι ο νυν Δήμαρχος δεν γνωρίζει τίποτα για το θέμα.

Πάντως το όλο ζήτημα προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στα προεκλογικά της Μεγαλόπολης αλλά και και της Περιφέρειας. Το Καφενείο της Μεγαλόπολης από την στιγμή που ανακάλυψε το θέμα όφειλε να το δημοσιεύσει και το έκανε με την μορφή ερωτήματος. Επειδή βρισκόμαστε 3 ημέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής δεν θα προχωρήσω σε κανένα σχολιασμό του θέματος ( ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ) , παρόλο που για μένα είναι πολύ σημαντικό και θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζονται διευκρινίσεις.

Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου …

mpoyras3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεγαλόπολη, 15 Μαΐου 2014

Είμαστε και παραμένουμε ένας ανεξάρτητος συνδυασμός από το 2006. Δεν κρίνουμε τις αποφάσεις των κομμάτων ούτε τις επηρεάζουμε σε καμία περίπτωση. Δε ζητήσαμε από κανέναν στήριξη. Από την αρχή επιμένουμε και ζητάμε τη στήριξη μόνο των πολιτών. Η παράταξή μας άλλωστε συναποτελείται από πολίτες που νοιάζονται για την ανάπτυξη και το μέλλον της Μεγαλόπολης και δεν φορούν κομματικές παρωπίδες. Άλλωστε στη Δημοκρατική Συνεργασία συμμετέχουν πολίτες απ’ όλους τους ιδεολογικούς και κομματικούς χώρους που νόμιμα λειτουργούν στην πατρίδα μας.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here