Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΥΣΕΚΗ ΣΤΑ 21 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

2
267

Την δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Φουσέκης στα 21 ερωτήματα που έχει θέσει ο επικεφαλής της παράταξης ¨Επόμενη Μέρα¨, Γιάννης Γεωργακόπουλος.

Για να δείτε τα 21 ερωτήματα πατήστε ΕΔΩ

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Φουσέκης αναφέρει….

 

Φίλε Γιάννη,
Απαντώντας στα δεκαεννέα από τα είκοσι ερωτήματά σου και σε ό,τι αφορά την ελάσσονα Αντιπολίτευση, που είχα την τιμή να ηγούμαι, θα πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς από τα πρακτικά των Δημοτικών μας Συμβουλίων με τις ξεκάθαρες μαχητικές και τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις μας.
Βέβαια, θα ήταν πολύ λιγότερα τα ερωτήματά σου, εάν παρευρισκόσουν στα Δημοτικά μας Συμβούλια.
Για το δέκατο ένατο (19ο) που αφορά το πόθεν έσχες μου πιστεύω να γνωρίζεις ότι ανελλιπώς και τρία χρόνια μετά την απώλεια του αξιώματος του Δημάρχου υποβάλλουμε την δήλωσή μας στον Άρειο Πάγο, η οποία έχει αναρτηθεί το 2010-2011 στο Διαδίκτυο.
Παρόλα αυτά, σήμερα κιόλας θα σου αποστείλω τη δήλωσή μου για τη δική σου, αλλά και των στελεχών σου, ενημέρωση.

Φιλικά,
Γιάννης Φουσέκης

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο την πολυ μαχητικοτητα λυθηκαν ολα …. βεβαια κυριοι πολιτικοι μας μια πολυ “μικρη” λεπτομερεια σας ξεφευγει…η μαχητικοτητα δεν εξαντλειται μονο μεσα σε ενα δημοτικο συμβουλιο και τα πρακτικα του αλλα και με τις περαιτερω ενεργειες σας…μεσα στις οποιες φυσικα ειναι και η ενημερωση του κοσμου. Οποτε κυριοι κατι δεν κανετε σωστα ειτε αθελα σας ειτε ..εξεπιτηδες…και οταν σε μια δημόσια ερώτηση απαντάτε σε προσωπικό τόνο ε τοτε μαλλον το πραγμα παει προς το εξεπιτηδες η θεωρειτε χασιμο χρονου να ακουσει ξανα ο κόσμος τις θέσεις σας ?

  2. Απο την πολυ μαχητικοτητα λυθηκαν ολα …. βεβαια κυριοι πολιτικοι μας μια πολυ “μικρη” λεπτομερεια σας ξεφευγει…η μαχητικοτητα δεν εξαντλειται μονο μεσα σε ενα δημοτικο συμβουλιο και τα πρακτικα του αλλα και με τις περαιτερω ενεργειες σας…μεσα στις οποιες φυσικα ειναι και η ενημερωση του κοσμου. Οποτε κυριοι κατι δεν κανετε σωστα ειτε αθελα σας ειτε ..εξεπιτηδες…και οταν σε μια δημόσια ερώτηση απαντάτε σε προσωπικό τόνο ε τοτε μαλλον το πραγμα παει προς το εξεπιτηδες η θεωρειτε χασιμο χρονου να ακουσει ξανα ο κόσμος τις θέσεις σας ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here