Η απάντηση του Σταύρου Αθανασόπουλου για τις φθορές στα κτίρια του Κ.Δ.Α.Π.

0
150

Σήμερα το πρωί δημοσιεύσαμε ένα άρθρο για τις φθορές στα κτίρια του Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Μεγαλόπολης. Πριν από λίγα λεπτά λάβαμε και σας δημοσιεύουμε την απάντηση του Προέδρου κ. Σταύρου Αθανασόπουλου.
δείτε το άρθρο ΕΔΩ

Αγαπητέ κ.Διαχειριστά,
Σχετικά με το θέμα των φθορών στο στέγαστρο, στο χώρο του ΚΔΑΠ:

To πρόβλημα υπήρχε από χρόνια και ήταν μια ζημιά στο στέγαστρο που επηρέαζε και τους εξωτερικούς τοίχους σε κάποια σημεία. Μέσα στο σύνολο των εργασιών αποκατάστασης – συντήρησης που κάνω εδώ και καιρό στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου και του κτιρίου του ΚΔΑΠ, έχω επιδιορθώσει ήδη και την συγκεκριμένη ζημιά, για την οποία άλλωστε είχα ιδία αντίληψη αφού ο ίδιος ανέβηκα επάνω και την είδα.

Σήμερα που σας απαντώ η ζημιά είναι αποκατεστημένη.Οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι από ημέρα κατά την διάρκεια της αποκατάστασης.

Με την ευκαιρία να σας υπενθυμίσω ότι τους τελευταίους μήνες στους χώρους, εξωτερικούς και εσωτερικούς, του ΚΔΑΠ και του Πνευματικού Κέντρου έχουν γίνει εργασίες αποκατάστασης, βελτίωσης και συντήρησης που είχαν να γίνουν χρόνια στα συγκεκριμένα σημεία (βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επισκευή καυστήρα στο ΚΔΑΠ και στον Βρεφονηπιακό σταθμό, φώτα ασφαλείας κ.ά)

Για την κοινωνία της Μεγαλόπολης οι συγκεκριμένοι χώροι είναι υψίστης σημασίας και θα συνεχίσω σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες βελτίωσης και στο προσεχές μέλλον.

Φιλικά,
Σταύρος Αθανασόπουλος
Πρόεδρος Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης

_________________________________

Χαιρόμαστε για την άμεση αντίδραση του Προέδρου και με αφορμή τα όσα αναφέρει, οφείλουμε να αναφέρουμε τα εξής.

Πριν μερικές ημέρες ενημερωθήκαμε ότι ο Πρόεδρος του ΚΔΑΠ, είχε ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου. Την επόμενη ημέρα τραβήχτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν τις ζημιές και μας τις έστειλε ένας αναγνώστης μας . Το γεγονός ότι ήδη έχει επισκευαστεί η στέγη στις 4-5 ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι την δημοσίευση, αποτελεί μια πολύ καλή εξέλιξη και ελπίζουμε να συνεχιστούν οι εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης των προβλημάτων.

Προβλήματα που υπάρχουν και σε πολλά άλλα σημεία και δημόσιους χώρους, βέβαια σε πολλά από αυτά ήδη έχουν γίνει κάποιες εργασίες. Παρόλο την οικονομική κρίση θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός από τον Δήμο για να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις και στα υπόλοιπα σημεία. Τις επόμενες ημέρες θα σας δημοσιεύσουμε μερικά ακόμα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here