Σχετικά με την διαμαρτυρία και τις καταγγελίες αθλητικού σωματείου της πόλης για το πρόγραμμα προπονήσεων στο Κλειστό της Μεγαλόπολης, ως Δημοτική Αρχή παρατηρούμε τα εξής:

1. Κάθε χρόνο το ετήσιο πρόγραμμα και ωράριο χρήσης και προπονήσεων του κλειστού σταδίου καθορίζεται μετά από κοινή συνεννόηση με όλα τα σωματεία. Φυσικά και δεν πρόκειται για μονομερή απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

2. Και φέτος, η θέση της Δημοτικής Αρχής όπως εκφράστηκε από τον ίδιο τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικήτα Τζιούβελη ήταν ξεκάθαρη: συμφωνήστε όλοι μαζί σε ένα πρόγραμμα και φέρτε το να το ανακοινώσουμε για να ισχύει. Μάλιστα στην αρχή της σύσκεψης όλων των σωματείων στο Δημαρχείο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο ξανατονίστηκε αυτή η θέση, ότι μόνο εάν δεν συμφωνήσουν τα σωματεία σε ένα πρόγραμμα κοινής αποδοχής τότε μόνο θα παρέμβει ο ίδιος. Αυτονόητο είναι ότι ευχής έργον θα ήταν να υπήρχε πάντα ομοφωνία των σωματείων παρά τις ξεχωριστές από το καθένα απαιτήσεις και ανάγκες.

3. Στην αρχή της σύσκεψης οι εκπρόσωποι του σωματείου Πολύβιος ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με εκπροσώπους άλλων σωματείων και ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το τελικό πρόγραμμα.

4.Το τελικό πρόγραμμα οριστικοποιήθηκε μετά από την σύσκεψη με τα σωματεία. Ικανοποίησε τις περισσότερες, δεν θα μπορούσε όλες, από τις απαιτήσεις για ώρες και ημέρες των σωματείων. Όταν μετά από 2 ημέρες ζήτησαν οι εκπρόσωποι του Πολυβίου την τροποποίηση για το πρόγραμμα που είχε οριστικοποιηθεί (για μια-δύο ώρες) αυτή δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τους εκπροσώπους των άλλων σωματείων. Το πρόγραμμα παρέμεινε όπως διαμορφώθηκε στην κοινή σύσκεψη των σωματείων με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο με αμοιβαίες υποχωρήσεις ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ από όλα τα υπόλοιπα σωματεία, πλην του Πολυβίου.

5. Αν τώρα όλες αυτές τις διεργασίες που γίνονται από την Δημοτική Αρχή και προσωπικά από τον Αντιδήμαρχο κ. Νικήτα Τζιούβελη σε πνεύμα συνεργασίας και ισότιμης αντιμετώπισης ορισμένοι, ελάχιστοι, τις θεωρούν πολεμική εις βάρος του σωματείου τους, και όταν όλοι γνωρίζουν σε αυτή την πόλη πώς η Δημοτική Αρχή στηρίζει ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ όλα αυτά τα χρόνια ανεξαιρέτως όλα τα σωματεία, αυτό είναι ανάξιο συζήτησης. Πόσω μάλλον όταν η διαμαρτυρία προέρχεται από τους ίδιους παράγοντες του σωματείου που πριν από λίγες ημέρες (21-09-2018) αιτήθηκαν την παραχώρηση στο σωματείο τους της διαχείρισης του κλειστού γηπέδου της Μεγαλόπολης(!).

Όλοι οι καλόπιστοι, είτε στο χώρο των αθλητικών σωματείων είτε δημότες, μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Για τον Δήμο
Ο Αντιδήμαρχος
Τζιούβελης Νικήτας

δείτε το σχετικό άρθρο με τις καταγγελίες της Ομάδας ΕΔΩ

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. η αποκαλυψη του αντιδημαρχου περι αιτηματος διαχειρισης του κλειστου γυμναστηριου ειναι κραυγαλεα περιπτωση λανθανουσας νοοτροποιας που σε αλλες περιπτωσεις μαλλον θα ειχες βγαλει στα καγκελα.
    υπαρχει μια υποψια οτι πατροναρεις κατα καποιο τροπο την συγκεκριμενη παρεουλα για ευνοητες μελλοντικες εκλογικες κινησεις .η αληθεια ειναι οτι οι τυποι σου δινουν την εντυπωση πως ενδιαφερονται ιπερισοτερο για την πολιτικη ,την δολιοφθορα ,την διασπορα ψευδους ,την μειζερια και λιγοτερο για τα αθλητικα….η ικανοτητα διαχειρισης τους πρεπει να απαντηθει απο το γραφειο τουρισμου,αναν πρωην προπονητη ,καποιους παικτες και γενικα απο οσους οι τυποι(πλην ενος) χρωστουν και κανουν το παγονι .και για να τελειωνουμε κυριε αλεβιζο ,αν αυτοι ειναι οι περιφημοι αθλητικοι παραγοντες που καποιοι εμπιστευονται τα (υπερδιπλασια) μικρα παιδια τους για να τα προστατευουν και να τα βαζουν σε σωστους δρομους ,αξιζει καθε τοσο να τους προβαλεις???

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας
Please enter your name here