Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – 11 & 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

0
171

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου έχουμε τους εξής αγώνες;

Το μεσημέρι στις 3.00 η Δόξα Μεγαλόπολης υποδέχεται στην έδρα της τον Μαντινειακό. Η Δόξα θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς μετά την ισοπαλία και την απώλεια 2 βαθμών την προηγούμενη αγωνιστική στις Βρασιές. Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης θα καλύψει τον αγώνα.

Η ομάδα του Πολύβιου παίζει εκτός έδρας στην Σπάρτη στις 18.00.

Την Κυριακή η Φαλαισία αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παγγορτυνιακό. Η ομάδα της Φαλαισίας έχοντα ςενισχυθεί και με 2 μεταγραφές θέλει να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις , άλλωστε για να παραμείνει στις πρώτες θέσεις δεν πρέπει να χάσει κανένα βαθμό.

Για την Β΄κατηγορία , η ομάδα του Πανιωνίου παίζει στο Δημοτικό Στάδιο Μεγαλόπολης με την Δημητσάνα στις 15.00. Η κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης θα καλύψει και αυτόν τον αγώνα.

Στο Βόλεϊ η γυναικεία ομάδα των Λυκαίων αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη στις 20.00 . Τα κορίτσια των Λυκαίων καλούνται να δώσουν ένα δύσκολο αγώνα μετά από πολλές ημέρες αποχής από τους αγώνες και θέλουν να κερδίσουν για να επιστρέψει το καλό κλίμα στην ομάδα , το οποίο είχε διαταραχθεί μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα.

Αν μου έχει διαφύγει κάποια δραστηριότητα , παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε μαζί μου στο email : [email protected]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here