ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Μ. ΛΥΚΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ

2
279

Την ήττα από την ομάδα του Ζακυνθινού γνώρισε σήμερα η ομάδα της Μεγαλόπολης με 3-1 σετ. Σε ένα κακό ποιοτικώς παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες τα κορίτσια των Λυκαίων δεν μπόρεσαν να μπουν στο ρυθμό του παιχνιδιού και να αποδώσουν καλό βόλεϊ.

Από τον πάγκο έλειπε ο προπονητής της ομάδας Σάκης Δάρρας εξαιτίας άδικης τιμωρίας σε χθεσινό παιχνίδι κορασίδων στον Άργος.

Ο Σάκης Δάρρας δήλωσε μετά το παιχνίδι….
Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι σήμερα. Ηττηθήκαμε από μία ομάδα που θεωρητικά είμαστε καλύτεροι αλλά αν δεν μπορούμε να το αποδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο τότε δεν έχει καμία σημασία.
Το ότι εγώ ήμουν στην κερκίδα σίγουρα επηρέασε κάπως το παιχνίδι μας γιατί όταν τα σετ πάνε στο 23 όλα ή στο 24 όλα τα πάντα κρίνονται στην λεπτομέρεια και χρειάζεται καθοδήγηση.Δεν μας έφταιξε όμως αυτό. Το πρόβλημα μας δεν είναι αγωνιστικό, έχουμε μεγάλο πρόβλημα νοοτροπίας και φιλοσοφίας στο παιχνίδι μας και αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να μάθουμε να τα τελειώνουμε από νωρίς.
Σίγουρα είναι πρώτο παιχνίδι και προφανώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του αλλά εμείς πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας και να δείξουμε την δουλεία που έχουμε κάνει.

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here