ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ "Ο ρόλος του Γονιού Παιδί και Σχολείο"

0
188

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Δημοτικού Σχολείου καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και των Λυκείων της Μεγαλόπολης, σας καλούν να συμμετέχετε στην Ημερίδα με θέμα”τον ρόλο μας ως γονείς”, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στις 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.

Πως αντιλαμβανόμαστε τον ρόλος μας ως γονείς;

Ποιόν θεωρούμε Αποτελεσματικό Γονέα;

Πως μπορούμε να μεγαλώσουμε ανεξάρτητα, υπεύθυνα και

χαρούμενα παιδιά;

Σας καλούμε λοιπόν, να συζητήσουμε τα παραπάνω ερωτήματα και άλλα που ίσως προκύψουν από δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς, να καταθέσουμε απόψεις και να δούμε πως μπορούμε να δουλέψουμε προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο για την ανάπτυξη και την πρόοδο των παιδιών μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Εισηγήτρια της ημερίδας είναι η Νέλλη Μπουκουβάλα.

Η κ. Μπουκουβάλα ξεκίνησε να εργάζεται το 1983 ως Χημικός Μηχανικός. Από το 1995 ασχολείται ενεργά με την οικογένεια και το παιδί συμμετέχοντας σε κρατικά προγράμματα πρόληψης υγείας και εθελοντικές ομάδες.

Τελειώνοντας το Μεταπτυχιακό της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και το BSc (Honours) Psychology στο Open University UK, εκπαιδεύεται στην διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών, είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια και εκπαιδεύει ομάδες γονέων στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα του Thomas Gordon, είναι εθελόντρια leader γονιός σε ομάδα γονέων στο πρόγραμμα Πλεύση του ΚΕ.Θ.Ε.Α. και παρέχει ατομική, ομαδική και οικογενειακή συμβουλευτική.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here