Ημερίδα στην Μεγαλόπολη με Θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων»

2
1293

O Μορφωτικός Σύλλογος Ζώνης, ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ», η ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων, διοργανώνουν ημερίδα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:30 στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης, με Θέμα: «Πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων».

Η ημερίδα είναι υπό την αιγίδα του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος και Κέντρων Unesco.

δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ 4-2-18 «Πρόληψη και αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων» by Πάνος Αλεβίζος on Scribd

 

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως έχετε καταλάβει εσείς και οι πολικτικάντες που θα έρθουν για ανούσιες χαιρετούρες ότι την ήμερα που καλείτε τον κόσμο για αυτό το σοβαρό κατά τα άλλα θέμα που ειναι η πατρίδα μας έχει ένα πολύ σοβαρό θέμα υψίστης εθνικής σημασίας που αφορά το συλλαλητήριο στην Αθήνα για την ονομασία των Σκοπίων?Το ότι πάρα πολύς κόσμος έχει κανονίσει να πάει στο συλλαλητήριο και θα είσαστε μεταξύ σας δεν σας απασχολεί? Αν δεν σας απασχολεί να έχει κόσμο τότε όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου.Ή μήπως ήσαστε και εσείς από αυτούς τους που θέλουν την ονομασία Μακεδονία για τα Σκόπια?Όπως και να ειναι το σίγουρο ειναι πως ειναι μεγάλο λάθος μέρα.Δεν το σκέφτηκε κανένας σας να αλλάξετε την ημερομηνία?

  2. Ναι φίλε μου οι ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ Σιγουρα θα τρέξουν για το συλλαλητήριο ,αν γεμίσουν ένα λεωφορείο θα ειναι θαύμα !!Εδω δεν τους νοιάζει για το ΧΥΤΕΑ που θα φέρουν στην πόρτα μας και θα φαρμακωθουμε!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here