Ημερίδα ενημέρωσης κοινού για το μαστό «Η Πρόληψη σώζει ζωές» στην Βυτίνα

0
188

Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού με χορηγό τον ΟΠΑΠ, οργανώνει Ημερίδα ενημέρωσης κοινού για τον μαστό το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013, ώρα 10.30 π.μ. στη Βυτίνα, στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Την εκδήλωση θα προλογίσει η Πρόεδρος της εταιρείας κ. Αθηνά Βούρτση, ο καθηγητής Ακτινολογίας στο Πανεπιστήμιο της πολιτείας του Ilinois κ. Δημ. Σπίγγος, ο οποίος είναι διεθνώς γνωστός για το ερευνητικό και επιστημονικό του έργο και ο χειρουργός Αγαμ. Κοκκοφίτης, υπεύθυνος του τμήματος μαστού του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Ακτινολόγος Κων.Καντζάβελος.

Θα ακολουθήσει κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστών) όσων γυναικών επιθυμούν στο Αγροτικό Ιατρείο Βυτίνας και υπερηχογραφικός έλεγχος όπου χρειαστεί.

Σε όσες από τις γυναίκες αυτές κριθεί αναγκαίο να γίνει μαστογραφία, θα γίνει δωρεάν όπου επιθυμούν ( Στο ιατρείο του Κων.Καντζάβελου στην Τρίπολη ή στο διαγνωστικό κέντρο «Παναρκαδική Μέριμνα»).

Επί πλέον θα γίνουν δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες χαμηλού εισοδήματος, μέχρι του συνολικού αριθμού των 50 μαστογραφιών στην ευρύτερη περιοχή, σε γυναίκες που θα υποδείξουν οι αρμόδιοι φορείς (Κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί Κέντρων Υγείας κ.λ.π.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here