Ημερίδα: Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων στον Δήμο Μεγαλόπολης (Βίντεο)

0
200

O Δήμος Μεγαλόπολης διοργάνωσε ενημερωτική Ημερίδα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεγαλόπολης με θέμα την παρουσίαση και επίδειξη του έργου: «Απομακρυσμένη βοήθεια ηλικιωμένων και ανάπτυξη ενιαίου ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης».

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί κόμβο εξυπηρέτησης πολιτών & ευπαθών ομάδων του Δήμου Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής. Το σύστημα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ και εμμέσως στην εξοικονόμηση πόρων. Λειτουργεί επικουρικά και παράλληλα με άλλες παρόμοιες δράσεις στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με απώτερο στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

Στην ημερίδα απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος κ. Διονύσιος Παπαδόπουλος και στην συνέχεια μίλησε ο κ.Αντώνιος Μπιλλήρης, ως Υπεύθυνος του έργου και Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής της DATAMED A.E. .

Επίδειξη των μηχανημάτων που δόθηκαν σε ηλικιωμένους της περιοχής έκαναν από την εταιρία DATAMED A.E. ο κ. Δημήτρης Κατσίρης και η κα. Στέλλα Ελευθερίου, καθώς και η κα. Ειρήνη Πατσιούρα από την εταιρία VIDAVO A.E..

Τα αποτελέσματα και τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου ανέπτυξε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και αλληλεγγύης κ.Δούκουρης Ανδρέας, ενώ σύντομη ομιλία έκανε και ο ιατρός της πόλης μας κ. Τσίχλης Σταύρος.

Δείτε στην συνέχεια το βίντεο από την μετάδοση της ημερίδας

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here