ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
175

Σήμερα  Κυριακή 25 Μαΐου  το απόγευμα,  όλη η ομάδα του Καφενείου της Μεγαλόπολης θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Περίπου στις 19.00 , αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες θα ξεκινήσουμε την ζωντανή μας μετάδοση και θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του Β΄γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στην Μεγαλόπολη.

Η ζωντανή μας μετάδοση μέσω Livestreaming στο διαδίκτυο θα έχει αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα, συγκριτικούς πίνακες με  νούμερα από την πρώτη ακι την δεύετρη Κυριακή , θα έχει σχολιασμό των αποτελεσμάτων και ανάλυση , θα έχει απευθείας συνδέσεις με εικόνα και ήχο από τα εκλογικά κέντρα .

Κυριακή απόγευμα λοιπόν όποιος και όποια φίλη θέλει θα μας βρει στην κεντρική πλατεία , θα έχουμε και μια μεγάλη οθόνη για να μπορείτε να βλέπετε εκεί ότι μεταδίδουμε στο διαδίκτυο.

Όσοι φίλοι μας είναι μακριά από την Μεγαλόπολη η θα προτιμήσουν την μετάδοση από το ίντερνετ , μπορούν να πατήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο για να οδηγηθούν στην σελίδα που θα γίνεται η μετάδοση.

Πατήστε ΕΔΩ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here