ΑρχικήΕΚΛΟΓΕΣΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σήμερα  Κυριακή 25 Μαΐου  το απόγευμα,  όλη η ομάδα του Καφενείου της Μεγαλόπολης θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Περίπου στις 19.00 , αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες θα ξεκινήσουμε την ζωντανή μας μετάδοση και θα σας παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα του Β΄γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στην Μεγαλόπολη.

Η ζωντανή μας μετάδοση μέσω Livestreaming στο διαδίκτυο θα έχει αποτελέσματα από όλα τα εκλογικά τμήματα, συγκριτικούς πίνακες με  νούμερα από την πρώτη ακι την δεύετρη Κυριακή , θα έχει σχολιασμό των αποτελεσμάτων και ανάλυση , θα έχει απευθείας συνδέσεις με εικόνα και ήχο από τα εκλογικά κέντρα .

Κυριακή απόγευμα λοιπόν όποιος και όποια φίλη θέλει θα μας βρει στην κεντρική πλατεία , θα έχουμε και μια μεγάλη οθόνη για να μπορείτε να βλέπετε εκεί ότι μεταδίδουμε στο διαδίκτυο.

Όσοι φίλοι μας είναι μακριά από την Μεγαλόπολη η θα προτιμήσουν την μετάδοση από το ίντερνετ , μπορούν να πατήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο για να οδηγηθούν στην σελίδα που θα γίνεται η μετάδοση.

Πατήστε ΕΔΩ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,829ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια